Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Johdanto

Siirtyminen kestävään yhteiskuntaan alkaa sinusta

Etä-ensimmäinen Tomorrow University of Applied Sciences * antaa opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa 2000-luvun taitoja, joita tarvitaan kestävän kehityksen, yrittäjyyden ja teknologian aloilla vallankumouksellisen koulutuksen lähestymistapamme avulla. Rakennamme yhteisöä voimaantuneista ja yhteydessä olevista yksilöistä, joiden uskomme vahvasti luovan valoisamman ja kestävämmän tulevaisuuden. Heidän menestymisensä on missiomme, heidän vaikutuksensa on mittamme.

Valtuutamme ja koulutamme huomisen muutoksentekijät

Yhdistämme huippuluokan oppimisen tieteen ja teknologian luodaksemme joustavia, helppopääsyisiä ja tehokkaita oppimiskokemuksia, jotka antavat oppijoille vaikutuksen tärkeimmät ainesosat – tarkoituksen, kyvyt ja yhteisön.

Jatkuvan oppimisen, sovellusten ja yhteistyöhön perustuvan luomisen avulla kasvatamme kasvun ja itsetehokkuuden ajattelutapaa laajentaaksemme oppijoidemme vaikutuspiiriä ja tehdäksemme heistä itsevarmoja muutoksen vaikuttajia. Tavoitteemme on nopeuttaa siirtymistä kestävämpään yhteiskuntaan mullistamalla koulutus oppimaan eri tavalla ja kasvamaan rajattomasti jättäen pysyvän perinnön maailmaan.

Miksi oppia ToU:n kanssa?

Tomorrow University of Applied Sciences * on kestävän kehityksen, yrittäjyyden ja teknologian koulutukseen tarkoitettu oppilaitos. Vallankumouksellinen lähestymistapamme koulutukseen auttaa sinua saavuttamaan pitkäaikaisen yhteiskunnallisen vaikutuksen suorittaessasi kandidaatin tai maisterin tutkintoa mistä päin maailmaa tahansa.

Maailmanlaajuisesti saavutettava ja joustava

Etäopetusalustamme tekee koulutuksen saavutettavissa missä tahansa ja tarjoaa joustavuutta oppimiseen riippumatta ammatillisista ja henkilökohtaisista sitoumuksistasi. Opi missä tahansa olet milloin tahansa mobiilialustamme kautta.

Uusi lähestymistapa oppimiseen

Oppia tekemällä. Oppimisfilosofiamme ei ota offline-oppimista verkossa. Haastepohjaisen oppimismenetelmämme avulla saat käytännön kokemusta maailman suurimpien ongelmiemme ratkaisemisesta käytännön sovellusten kautta alan asiantuntijoiden ja johtajien ohjauksessa.

Maailmanluokan maailmanlaajuinen verkosto

Maailmanlaajuinen kumppaneiden ja mentoreiden yhteisö on valmis sinua varten. He ovat jo vaikuttamassa kestävyyteen, yrittäjyyteen ja teknologiaan ja auttavat sinua tekemään samoin. He ovat vertaisesi ja mentorisi sekä kansainvälisten oppijoiden joukkosi.

Oikeiden taitojen, työkalujen ja verkoston avulla voimme muuttaa tulevaisuutemme – ja maailmamme.

  • Luo parempi huominen tänään. Hanki käyttöösi työkalut ja verkosto, joita tarvitaan menestyäksesi kestävässä innovaatiossa.
  • Etä-ensin ja joustava. Opi missä tahansa olet, milloin haluat. Yhdistä työ ja opiskelu.
  • Opi pienissä ja samanhenkisissa ryhmissä. Rakenna yhteisö ja hanki käyttöösi elinikäinen verkosto.

Oppimisperiaatteemme

Missiovetoinen

Olemme ikuisten oppijoiden yhteisö. Olemme suunnitelleet ohjelmamme ja opetussuunnitelmamme muuttumaan ajan myötä. Voit valita erilaisista haasteista ohjelman aikana yrittäjyys- ja liikemaailman skenaarioiden inspiroimien ratkaisemiseksi ja valloittamiseksi. Haasteiden aikana käytät, luot ja hallitset parempaan huomiseen tarvittavia taitoja. Kehität työnantajien etsimiä pätevyyttä aktiivisen ja kokemuksellisen oppimisen avulla vertais- ja mentorien avulla, jotka ovat kohdanneet juuri nämä haasteet itse.

Joustava

Kaikki ohjelmamme ovat täysin etäkäyttöisiä. Oppimismallissamme aika osoittaa pätevyyttä tietyllä ainealueella on joustavaa, kun taas odotus sen hallitsemisesta on jatkuvaa. Kuljet haasteiden läpi perinteisten kurssien sijaan ja rakennat osaamista reaaliajassa ottaaksesi huomioon jokaisen yksilöllisen oppimisprosessin tarpeet.

yksilöllinen

Teknologiamme opastaa sinut ohjelman läpi, mukautuu tarpeisiisi ja antaa palautetta alusta loppuun. Tavoitteesi oppijana ohjelman sisällä ja ydinosaamisesi ymmärtäminen räätälöidään yksilöllisesti sovelluksessa, mikä tekee oppimiskokemuksestasi ainutlaatuisen sinun. Näet visuaalisen tallenteen oppimisen edistymisestäsi koko opintojen ajan, mikä helpottaa keskittymistä haluamiisi tuloksiin.

Itsevoimainen

Käytämme "ei vielä" vertailukohtana, kun oppijan on vielä todistettava hallittavansa haaste tai pätevyys. Sen sijaan, että epäonnistut oppiaineessa tai haasteessa, sinulle annetaan mahdollisuus osoittaa tietosi mestaruuteen asti. Voit lähettää työsi, kunnes arvioijat ja asiantuntijat uskovat sinun ymmärtävän valitun konseptin täysin. ToU:ssa ei ole epäonnistumisia, mutta aina on parantamisen varaa.

sosiaalinen

Annamme oppijoille mahdollisuuden rakentaa merkityksellisiä suhteita, jotka johtavat monipuolisiin, mukaansatempaaviin ja tehokkaisiin etäoppimiskokemuksiin. Yhdessä kohorttisi, mentorisi ja laajan maailmanlaajuisen yhteisösi kanssa pysyt yhteydessä ja olet sitoutunut säännöllisten live-istuntojen, kurssikeskustelujen ja tapahtumien kautta. Haastepohjainen oppimismenetelmämme edistää yhteistyötä ja 360° palautetta kaikilta osallistujilta, vertaisilta mentoreille ja päinvastoin, kaikkina aikoina.

*Tomorrow University on täysin akkreditoitu, valtion tunnustama ammattikorkeakoulu

Opiskelijoiden suosittelut

Kysymyksiä