Keystone logo
Trevecca Nazarene University Kauppatieteiden kandidaatti yhteisön kehittämisessä
Trevecca Nazarene University

Kauppatieteiden kandidaatti yhteisön kehittämisessä

Nashville, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Aug 2024

USD 28 590 / per semester

Kampuksella

Johdanto

Trevecca's Bachelor of Business Administration yhteisön kehittämisessä yhdistää vankan liiketoiminnan perustan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kursseihin, jotka lisäävät opiskelijoiden ymmärrystä köyhyyden syistä ja haasteista. Tämä tutkinto valmistaa opiskelijoita käyttämään liiketoiminnan tuntemusta heikommassa asemassa olevien yhteisöjen elämän parantamiseksi.

Ohjelman edut

  • Hanki taitoja ja kokemusta, joita tarvitset muuttaaksesi maailmaa.
  • Opi tiedekunnalta, jolla on korkea tutkinto omalla alallaan, jolla on asiaankuuluvaa ja arvokasta tosielämän kokemusta ja joka pyrkii tuntemaan sinut henkilökohtaisesti.
  • Nauti pienistä luokkakokoistamme ja tukevasta kampusyhteisöstämme.
  • Hyödynnä uskomattomia oppimismahdollisuuksia, harjoittelupaikkoja ja työpaikkoja Nashvillen markkinoilla.

Mitä odottaa

Trevecca: n kauppatieteiden kandidaatin opiskelijana yhteisön kehittämisessä saat liiketoimintataitoja palvella ja vaikuttaa muutokseen aliresursoiduissa yhteisöissä. Tämä tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden löytää ja luoda soveltuvia ratkaisuja todellisiin ongelmiin.

Sosiologian, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja liiketoiminnan kursseilla voit räätälöidä kurssityösi vastaamaan tavoitteitasi ja etujasi. Saat vankan perustan taloustieteessä, kirjanpidossa, rahoituksessa, johtamisessa, markkinoinnissa, laissa ja kvantitatiivisissa analyyseissä. Otat myös kursseja, jotka lisäävät ymmärrystäsi köyhyyden syistä ja haasteista, jotta voit auttaa vastaamaan niihin.

Miksi valita Trevecca?

Vuonna 1901 perustettu ja verkkokoulutuksen johtaja yli kahden vuosikymmenen ajan Trevecca auttaa opiskelijoita löytämään ja toteuttamaan yksilöllisen kutsumuksen tarjoamalla innovatiivista opetusta; kannustavan, Kristus-keskeisen yhteisön vaaliminen; ja luoda suhteita, jotka avaavat ovia.

Kansallisesti ja paikallisesti akateemisesta laadusta tunnustettu Trevecca on ansainnut maineen tarjoamalla maailmalle palvelevia johtajia, ongelmanratkaisijoita ja erontekijöitä. Treveccakokonaisvaltainen lähestymistapa koulutukseen kattaa älyllisen, sosiaalisen, emotionaalisen, fyysisen ja hengellisen kasvun.

Kristillisenä yliopistona tarjoamme ohjelmia, jotka tutkivat tapoja, joilla usko leikkaa opiskelualaasi. Tämä tarkoittaa, että voit saada tutkintosi tukevassa, kristillisessä yhteisössä, jossa on pienet luokkahuoneet ja sitoutuneet tiedekunnan jäsenet, jotka välittävät sinusta ja tavoitteistasi.

Opetussuunnitelma

Uramahdollisuudet

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä