Keystone logo
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Johdanto

Yhdistyvät historia ja perinteet Britannian vahvuus Yhdysvaltojen ja tulevan joka on Aasian

Yhdistyvät historia ja perinteet Britannian vahvuus Yhdysvaltojen ja tulevaisuus, joka on Aasia-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat olleet taloudellisia suurvaltoja satoja vuosia. Entisiä ja nykyisiä kansainvälisiä liiketoiminta on ollut ja jatkossakin, vaikuttaa molemmissa maissa. Kuitenkin Aasia on tulevaisuudessa talous kasvaa nopeasti ja yli puolet maailman väestöstä.

Joten ehkä se kesti kumppanuus Yhdysvaltojen ja Aasian maiden yliopistojen luoda todella visionääri ohjelma, joka yhdistää voimaa näiden kolmen alueen yhdeksi nelivuotisen koulutusohjelman.

Lamar University Teksasissa, Yhdysvalloissa ja Siam Tekninen oppilaitos Thaimaassa on nyt tehnyt niin Tri-Continent koulutusohjelma.

Monet ihmiset haaveilevat opiskelusta ulkomailla, etenkin Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Amerikassa ja Englannissa tarjoavat joitakin parhaista korkea-asteen tutkinto maailmassa. Kuitenkin, se ei ole helppoa. Kun ajattelee asioita viisumien, kielitaito ja erityisesti rahaa, unelma saada tutkinto Yhdysvalloissa tai Britanniassa usein muuttuu painajaiseksi.

Eikö olisi hienoa saada parhaan mahdollisen koulutuksen, paikkaan, jossa saada viisumi on nopeaa ja helppoa ja elinkustannukset on alhainen? Joka ei aluksi edellytä TOEFL tai IELTS tulokset aloittaa opiskelun? Jossa lukukausimaksut ovat kohtuuhintaisia ​​sinulle: saamassa USA: n yliopistojen ja Thaimaan yliopistojen kandidaatin tutkinnot sekä brittiläinen kansallisesti hyväksytty johdon tutkintotodistus, noin 10% kustannuksista, mitä vain vuosi muissa Yhdysvaltain yliopistot olisivat?

Vastaus on tietenkin, on jotenkin saada suuria korkeakoulututkintojen kaikista kolmesta: Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Aasiassa .. ja vain neljässä vuoden opinnot. Tri-Continent kandidaatin koulutusohjelma voit saada oman yliopiston tutkintoja kaikilla kolmella mantereella, ja edullisin lukukausimaksuista ja elinkustannukset saatavilla. Unelmiesi ... todellisuutta!

Maailman ainoa Tri Continent ohjelmat

Maailma pienenee ja kaikki on menossa kansainvälinen. Saada kolme liiketoiminta pätevyyttä samassa ohjelmassa, USA, Iso-Britannia ja Thaimaa.

Sijainnit

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Ohjelmat

    Kysymyksiä