Keystone logo
Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Tunku Abdul Rahman University College

Johdanto

Tunku Abdul Rahman University College ("TAR UC") perustettiin vuonna 1969 TAR Collegeksi keskittyen tarjoamaan korkea-asteen koulutusmahdollisuuksia nuorille malesialaisille rodusta, luokasta ja uskonnosta riippumatta, jotka etsivät laadukasta koulutusta sekä vastatakseen ihmisten kasvavaan kysyntään. pääomaa yrityksiltä ja teollisuudelta. College aloitti yhdellä kampuksella Setapakissa, Kuala Lumpurissa, joka on nyt pääkampus. Myöhemmin perustettiin viisi haarakampusta Penangiin, Perakiin, Johoriin, Pahangiin ja Sabahiin.

TAR UC:n pääkampus Kuala Lumpurissa sijaitsee 171 hehtaarin maa-alueella, ja kampus on ikoninen maamerkki sen arkkitehtonisen suorituskyvyn vuoksi, joka yhdistää historiallisia rakennuksia moderneihin rakenteisiin sekä vehreää vehreyttä. Samaan aikaan Penangin, Perakin, Johorin, Pahangin ja Sabahin haarakampukset on rakennettu tarkoitukseen, ja niissä on huippuluokan infrastruktuuri ja tilat oppimiseen ja opettamiseen.

Sijainnit

 • Kuala Lumpur

  Department of International Student Office (DISO)
Address: 
Ground Floor, Tan Sri Khaw Kai Boh Building, Jalan Genting Kelang, 53300 Setapak, Kuala Lumpur, MALAYSIA., , Kuala Lumpur

 • George Town

  F73M+7X Tanjung Bungah, Penang, , George Town

  • Perak

   Jalan Kolej, Taman Bandar Baru, 31400, Perak

   • Johor Bahru

    Jalan Segamat / Labis 85000 Segamat, Johor, , Johor Bahru

    • Kuantan

     Tunku Abdul Rahman University College, , Kuantan

     • Penampang

      Tunku Abdul Rahman University College, , Penampang

      Kysymyksiä