Keystone logo
University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

Johdanto

Arkansasin yliopisto - Fort Smith ( UAFS ) tarjoaa rikkaan, elävän oppimisympäristön. Pienet luokkakoot antavat opiskelijoille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä professoreidensa ja ikäisensä kanssa ja kehittää elinikäisiä ammatillisia yhteyksiä tiedekuntiin, jotka ovat alansa asiantuntijoita.

Arkansasin yliopisto - Fort Smith pyrkii rakentamaan maineensa korkealaatuisen ja kohtuuhintaisen koulutuksen alueellisena kohteena, jossa erilaiset toiveikkaat opiskelijat ja tiedekunnat menestyvät ja menestyvät.

Arkansasin yliopisto - Fort Smith tarjoaa kandidaatin ja liitännäistutkinnot, maisterin tutkinnot ja sertifikaattiohjelmat, joiden tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita tutkimaan, innovoimaan ja kilpailemaan globaalissa työvoimassa. Tarkoituksellinen keskittyminen lisääntyviin ilta-, viikonloppu- ja verkkokurssivaihtoehtoihin on tarjonnut entistä paremmat mahdollisuudet aikuisopiskelijoille, kokopäiväisille opiskelijoille sekä armeijan ja veteraanien opiskelijoille.

Arkansasin yliopisto - Fort Smith tarjoaa huipputason kampuksella ja digitaalisilla oppimismahdollisuuksilla, alan standardien mukaiset koulutusinstrumentit ja huippututkimustekniikan - Fort Smith tarjoaa opiskelijoille ajantasaista, käytännöllistä koulutusta tulevaisuudesta.

Sijainnit

  • Fort Smith

    Grand Avenue,5210, 72904, Fort Smith

    Kysymyksiä