Keystone logo
University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

Kampuksen ominaisuudet

Getafe Campus

Tässä Madridin eteläpuolella Getafen kaupungissa sijaitsevassa kampuksella on kaksi koulua: yhteiskuntatieteiden ja oikeustieteen korkeakoulu sekä humanististen tieteiden korkeakoulu. Nykyaikaisiin kampuksen installaatioihin kuuluu kaksi kirjastoa, tietokonehuoneita eri rakennuksissa, audiovisuaalisia huoneita, äänitysstudioita, oikeussaleja, wifi koko kampuksella sekä urheilukeskukset, joissa on mm. koripalloa, tennistä, squashia, rantalentopalloa ja saunaa.

Leganés Campus

Tämä kampus sijaitsee Leganésin kaupungissa Madridin eteläpuolella, ja siellä toimii School of Engineering. Sen modernit asennukset sisältävät kirjaston, tietokonehuoneet eri rakennuksissa, laboratoriot, wifi koko kampuksella ja urheilukeskuksen sisäuima-altaalla. Siellä on myös auditorio, jossa esitetään näytelmiä, oopperaa ja konsertteja ympäri vuoden

Colmenarejo Campus

Colmenarejon kaupungissa Madridin koillisosassa sijaitsevalla kampuksella on kolme koulua: yhteiskuntatieteiden ja oikeustieteen korkeakoulu, humanististen tieteiden korkeakoulu ja tekniikan korkeakoulu. Sen nykyaikaisiin installaatioihin kuuluvat mm. kirjasto, työ-, opiskelu- ja tutkimushuoneet sekä lehtikirjasto.

Madrid-Puerta de Toledo Campus

Madridin sydämessä sijaitseva Madrid-Puerta de Toledo -kampus on uc3m :n jatko-opintojen keskuksen (yliopiston maisteriohjelmat ja ammatillinen koulutus ja kehitys) sekä yleisölle suunnatun tieteellisen ja kulttuurisen toiminnan pääpaikka. Kampuksella on huippumodernit tilat, joista mainittakoon sen kirjasto, multimediahuoneet, konferenssisali, Wi-Fi-yhteydellä varustetut työtilat ja Auditorio laajalla teknisillä laitteilla. Kampuksen tilat ja sijainti tekevät siitä ihanteellisen paikan kaikenlaisten kulttuuri- tai tiedetoimintojen järjestämiseen.

  Viisumivaatimukset

  EU, ETA tai Sveitsi

  Jos tulet EU- tai ETA-maasta tai Sveitsistä:

  Et tarvitse viisumia; sinun tarvitsee vain rekisteröityä ulkomaalaisten keskusrekisteriin, jos oleskelusi kestää yli 3 kuukautta.

  EU:n ulkopuolinen

  Jos tulet kolmansista maista:

  Sinun on haettava opintoviisumia asuinmaasi diplomaatti- tai Espanjan konsuliedustustosta.

  Jos oleskelet yli 6 kuukautta, sinulla on Espanjaan saapumisestasi 1 kuukausi aikaa pyytää ulkomaan kansallinen henkilökortti (TIE) ulkomaalaisvirastolta tai kansalliselta poliisiasemalta lähellä asuinpaikkaasi Espanjassa.

  Sinun on jätettävä hakemuksesi henkilökohtaisesti, täytettävä asianmukainen lomake ja toimitettava seuraavat asiakirjat:

  • Pääsykirje. Kun maksat varauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse yliopiston sähköisesti allekirjoittaman asiakirjan, josta käy ilmi ilmoittautumasi maisterikurssi, sen hinta, kesto, opetusohjelma jne.
  • Voimassa oleva passi tai matkustusasiakirja.
  • Todiste taloudellisista keinoista maksaa asumiskustannukset ja kotiinpaluukustannukset sekä tarvittaessa sukulaistenne kulut.
  • Sairausvakuutus, julkinen tai yksityinen, sovittu Espanjassa toimimaan valtuutetun vakuutusyhtiön kanssa.
  • Maksukuitti käsittelymaksusta.

  Jos kurssisi on yli 6 kuukautta, sinun on toimitettava myös:

  • Medical certificate
  • Rikosrekisteritodistus

  Apurahat ja rahoitus

  uc3m tarjoaa joka vuosi huomattavan määrän stipendejä ja apurahoja opiskelijoille, joilla on parhaat ennätykset.

  Etsimme akateemisen huippuosaamisen ja tutkijan ammatin omaavia opiskelijoita, osallisia, aktiivisia ja innostuneita ihmisiä akateemisella ja ammatillisella suorituksellaan. Näiden apurahojen hakeminen on hyvin yksinkertaista, ja stipendi- ja tukihakukoneemme avulla voit suorittaa koko prosessin verkossa ja muutamassa vaiheessa.

  Rankingit

  • QS World University Rankings Top 50 Under 50
   • 35th spot worldwide and ranked 10th in Europe, on QS Top 50 Under 50 Ranking
   • QS World University Rankings
   • 319th position on the QS World University Rankings 2024
   • QS World University Rankings Subjects Rankings
   • Among the world’s best universities in 13 academic fields, according to QS World University Rankings by Subject 2023
   • QS Graduate Employability Rankings
   • Among the 136 best universities in the world for employability, according to THE’s Global University Employability Ranking 2022

  Miksi opiskella University Carlos III of Madrid

  Euroopan korkeakoulualueella ohjelman laadunvarmistus on osa opintosuunnitelmia, joiden tavoitteena on luoda luottamusta ja luottamusta ohjelmaa kohtaan. Samalla se varmistaa, että opiskelijat hankkivat jokaiseen koulutusohjelmaan ohjelmoidut tiedot ja ammatilliset valmiudet.

  uc3m oli yksi ensimmäisistä yliopistoista, joka ymmärsi tarpeen sisällyttää laadunvalvontajärjestelmä. Tällä hetkellä se käyttää sisäistä laadunvarmistusjärjestelmää (Sistema de Garantía Interna de Calidad-SGIC- uc3m ), jonka suunnittelun ANECA sertifioi vuonna 2009 AUDIT-ohjelman kriteerien ja ohjeiden mukaisesti.

  Kampuksen elämä ja tilat

  Yliopistoelämäsi aikana sinun on löydettävä tarpeisiisi parhaiten sopiva majoitus: yhteisasunnot, asunnot ja perheet... tällä sivulla annamme sinulle kaiken tiedon eri majoitustyypeistä, jotta löydät paikka sinulle, se on paljon helpompaa.

  If you choose to study at a university outside of Spain for some time, some companies manage accommodation from here. They provide a large range of flats in many cities and make the processes easier for you.

  Sijainnit

  • Leganés

   Avda. de la Universidad, 30, 28911, Leganés

  • Getafe

   Calle Madrid 126, 28903, Getafe

  • Colmenarejo

   Avd. de Gregorio Peces-Barba Martínez, 22, 28270, Colmenarejo

  • Madrid

   Ronda de Toledo 1, 28005 , Madrid

  Ohjelmat

  Kysymyksiä