Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Johdanto

Tervetuloa Euroopan ammattikorkeakouluun (UE), jossa kasvatamme seuraavan sukupolven suunnittelijoita ja päätöksentekijöitä monilla eri aloilla, kuten liike-elämän, urheilun, median & tapahtumien ja taiteen & suunnittelun aloilla. Koulutuksellamme on käytännönläheinen lähestymistapa, kansainvälinen näkökulma, monitieteisyys ja sitoutuminen menestyksen edistämiseen.

Euroopan ammattikorkeakoulussa olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme tukevan ja osallistavan oppimisympäristön, joka muistuttaa tiivistä perhettä. Tehtävämme on helpottaa henkilökohtaista kasvuasi ja kestävän luonteen kehittymistä. Eettisessä ajattelutavassa keskeistä on viisi keskeistä periaatetta, jotka ovat oppilaitoksemme perustana: epävirallisen ja samalla kannustavan oppimisilmapiirin vaaliminen, vastuun antaminen sinulle, saavutustesi juhlistaminen, käytännön oppimiskokemusten korostaminen ja globaalin ajattelutavan edistäminen.

Näiden periaatteiden toteuttamiseksi Euroopan ammattikorkeakoulussa vaalitaan hyvinvointikulttuuria ja kannustetaan luomaan ympäristö, jossa voit menestyä ja menestyä.

q

Kampuksemme

Tutustu elinvoimaisiin kampuksiimme

Lähde ainutlaatuiselle matkalle Berliinissä, Hampurissa ja Iserlohnissa sijaitseville kampuksillemme, joista jokaisella on oma viehätyksensä ja tunnelmansa. Piditpä sitten pääkaupungin dynaamisesta energiasta, pohjoissaksalaisen satamakaupungin merellisestä viehätyksestä tai amerikkalaistyylisen kampuksen rauhallisesta ympäristöstä, me tarjoamme erilaisia puitteita mieltymystesi mukaan.

Kurssin ja yliopiston valintaan liittyy usein myös se, millaisessa ympäristössä viihtyisit. Kampuksemme vastaavat monenlaisiin toiveisiin, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Berliinin sydämessä sijaitseva kampuksemme tarjoaa vertaansa vailla olevan pääsyn vilkkaaseen kaupunkielämään, vain hetken päässä Potsdamer Platzilta. Iserlohnin kampuksemme vehreä ympäristö tarjoaa rauhallisen taustan opinnoillesi, ja Seilersee tarjoaa runsaasti vapaa-ajan aktiviteetteja. Hampurissa kampuksemme sijaitsee vilkkaassa Altonan kaupunginosassa, joka on lähellä vilkasta satamaa ja luonnonkaunista Elbe-jokea.

Euroopan ammattikorkeakoulussa opintomatkasi ei ole vain akateemista vaan myös uppoutumista ympäristöön, joka edistää kasvua, luovuutta ja loputtomia mahdollisuuksia.

Miksi Saksa?

 • Saksan vahva talous edistää innovointia ja kasvua Euroopassa.
 • Maan alhainen työttömyysaste verrattuna muihin EU-maihin.
 • Rikollisuus on vähäistä, joten Saksa tarjoaa turvallisen ympäristön.
 • Saksassa on suhteellisen edulliset elinkustannukset

UE Hamburg

Miksi Berliini?

 • Vilkkaana kansainvälisenä keskuksena Berliini tarjoaa monipuolisen elämäntyylin ja vilkkaita kulttuurielämyksiä.
 • Koska englantia puhutaan laajalti, kielimuurit ovat minimaaliset, mikä edistää saumatonta viestintää ulkosuomalaisille.
 • Kampuksemme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten pääset kätevästi kaikkeen Berliinin tarjontaan.
 • Berliini on ihanteellinen ympäristö yrittäjille ja freelancereille, sillä siellä on lukuisten kansainvälisten yritysten ja start-up-yritysten pääkonttorit.

Berlin Campus

Ohjelmamme

Tervetuloa Euroopan ammattikorkeakouluun (UE), jossa tarjoamme dynaamisia kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia, jotka on räätälöity sekä täysipäiväisille opiskelijoille että työelämässä oleville ammattilaisille, jotka haluavat parantaa osaamistaan. Ohjelmamme perustuvat kahteen keskeiseen periaatteeseen - käytännön oppimiseen ja globaaliin näkökulmaan - ja ne on suunniteltu tarjoamaan kattava ja rikastuttava koulutuskokemus.

Käytännön oppiminen

UE:ssa uskomme tekemällä oppimiseen. Arvostettujen akateemisten opettajien lisäksi tiedekuntamme koostuu eri alojen tunnetuista ammattilaisista, jotka tuovat luokkahuoneeseen todellista asiantuntemusta. Vahvojen teollisuusyhteyksien ansiosta edistämme vilkasta ajatustenvaihtoa ja varmistamme, että opintosi ovat merkityksellisiä ja vastaavat työmarkkinoiden vaatimuksia. Ensisijaisena tavoitteenamme on sisällyttää käytännön taidot ja alan vaatimukset opetussuunnitelmaasi alusta alkaen, mikä antaa sinulle kilpailuetua valitsemallasi alalla. Koska olemme aktiivisesti yhteydessä alan johtajiin, sinulla on tilaisuus saada korvaamaton näkemys menestyvien yritysten ja toimialojen toiminnasta.

Kansainvälinen ajattelu

Nykyisessä verkottuneessa maailmassa globaali näkökulma on avainasemassa. UE:ssa moninaisuus ja kansainvälistyminen ovat koulutuksemme peruspilareita. Kandidaatin tutkinto-ohjelmaamme kuuluu lukukausi ulkomailla, jolloin sinulla on mahdollisuus uppoutua eri kulttuureihin ja saada laajempi käsitys globaaleista liiketoimintakäytännöistä. Samoin maisteriohjelmassamme on kansainvälinen kesäkoulu, joka tarjoaa mahdollisuuden kulttuurienväliseen vaihtoon ja yhteistyöhön eri puolilta maailmaa tulevien opiskelijoiden kanssa. Yhteistyökumppaninamme ovat yliopistot, jotka kuuluvat Global University Systems (GUS)-verkostoon, joten varmistamme saumattoman integroinnin ja tuen kansainväliselle kokemuksellesi. Lisäksi monimuotoinen opiskelijakuntamme heijastaa oppilaitoksemme globaalia luonnetta, mikä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kulttuurivaihtoon ja verkostoitumiseen.

UE:ssa käytännönläheinen oppiminen ja globaali näkökulma eivät ole vain periaatteita, vaan ne ovat osa kaikkea toimintaamme, ja ne antavat sinulle mahdollisuuden menestyä nopeasti kehittyvässä ja verkottuneessa maailmassa.

Voit aloittaa opiskelun meillä maaliskuussa & syyskuussa.

Keskittyminen työllistettävyyteen

 • Korkea työllistymisaste: 93 % valmistuneista työllistyy vuoden sisällä valmistumisesta.
 • Käytännön kokemus: Hanki käytännön kokemusta opetussuunnitelmaan integroitujen tosielämän projektien avulla.
 • Teollisuuskumppanuudet: Hyödy kumppanuuksistamme tunnettujen yritysten kanssa, jotka tarjoavat arvokkaita verkostoitumismahdollisuuksia ja mahdollisia urapolkuja.
 • Opiskelun jälkeinen viisumi: Tämä parantaa mahdollisuuksia edetä urallaan maailmanlaajuisesti.
 • Opiskelu ulkomailla ja työkokemus: Tämä rikastuttaa akateemista kokemustasi ja laajentaa ammatillista horisonttiasi.
 • Asettua asumaan Saksaan: Valmistuneet, jotka työskentelevät 24 kuukautta, voivat hakea pysyvää oleskelulupaa Saksassa.

w

Meidän tavoitteemme

Sitoumuksemme menestykseesi

Euroopan ammattikorkeakoulun tärkein tavoite on sinun menestyksesi. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että sinulla on moitteettomat valmiudet lähteä ammatilliselle matkallesi ja viitoittaa oma polkusi. Tätä tavoitetta silmällä pitäen pyrimme kasvattamaan opiskelijoistamme dynaamisia nuoria ammattilaisia, joilla on yrittäjähenkinen ajattelutapa.

Nykypäivän nopeasti kehittyvässä ympäristössä menestyminen edellyttää monipuolista osaamista. Tunnustamme, että on tärkeää yhdistää substanssiosaaminen ihmissuhdetaitoihin, johtamisosaamiseen ja globaaliin näkökulmaan. Nämä tekijät muodostavat perustan menestyksekkäälle uralle vapaan markkinatalouden dynaamisessa maailmassa. Työnantajat etsivät yhä useammin yritteliäitä johtajia, joilla on vahva teoreettinen tausta ja jotka ovat hankkineet arvokasta käytännön kokemusta sekä kotimaasta että kansainvälisesti opintojensa aikana. Olemme sitoutuneet antamaan sinulle välineet ja tiedot, joiden avulla voit täyttää ja ylittää nämä odotukset.

Lähestymistapamme konkreettiset tulokset ovat ilmeisiä: Euroopan ammattikorkeakoulusta valmistuneet siirtyvät jatkuvasti nopeasti työelämään, ja heillä on taidot ja itseluottamus menestyä erilaisissa työympäristöissä.

Ohjelmat ja opiskelijakokemus

 • Kauppatieteiden opetuksen laadun 10 parhaan joukkoon sijoittuminen
 • Pienet luokkakoot yksilöllistä oppimista varten
 • Korkeasti koulutetut luennoitsijat, joilla on alan asiantuntemusta
 • Monipuoliset ohjelmavaihtoehdot
 • 100 % englanniksi opetettuja tutkintoja
 • Huippuluokan infrastruktuuri ja tilat
 • Kansainvälisyys: opiskelijoita yli 23 kansallisuudesta
 • Kansainväliset retket opiskelijoille

b

Sijainnit

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Kysymyksiä