Keystone logo
University of Florida

University of Florida

University of Florida

Johdanto

Yhtenä University of Florida alkuperäisistä korkeakouluista Liberal Arts and Sciences käsittää sekä perinteet että eteenpäin ajattelun. University of Florida suurimpana yliopistona olemme aina liikkeellä ja edistymme opetuksen ja tutkimuksen innovaatioiden kanssa. Yliopistona, jolla on eniten kansainvälisiä ohjelmia, kattavuutemme on maailmanlaajuinen.

Liberal Arts and Sciences -yliopistossa asuu humanistisia, yhteiskunta- ja käyttäytymistieteitä sekä fysiikka-, luonnontieteitä ja matemaattisia tieteitä. Meillä on vastuu opettaa suurin osa yliopiston perusopetussuunnitelmasta vuosittain.

Luonnontieteillä on 21 osastoa ja 35 keskusta, ohjelmaa ja instituuttia. Erinomainen luokkaopetus on etusijalla, samoin kuin keskittyminen kehitykseen luokkahuoneen ulkopuolella. Korkeakoulussamme on eniten vapaaehtoisia yliopistossa. Kannustamme perustutkintoa. Keskitytään opiskelijoiden valmisteluun tulevaa uraa varten, ja osallistumme aktiivisesti alumniin tukemaan opiskelijoita harjoittelu- ja mentorointimahdollisuuksien avulla.

Sijainnit

  • Gainesville

    Gainesville, Yhdysvallat

    Kysymyksiä