Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Johdanto

UH Hilo yhdellä silmäyksellä

Hilon Havaijin yliopisto on osavaltion yliopisto, jossa on yksityinen korkeakoulutunnelma. Tarjoamme pieniä luokkakokoja, alhaisen tiedekunnan ja opiskelijan suhteen sekä mahdollisuuksia tutkimukseen ja käytännön oppimiseen. Julkisena yliopistona Hilon Havaijin yliopistolla on ainutlaatuinen asema osavaltiossa - ja maassa - tarjoamalla tiukka ja kiinnostava opetussuunnitelma kohtuuhintaan. Pääsyvaatimukset ovat kohtalaisen valikoivia, mikä antaa keskimääräistä paremmille opiskelijoille mahdollisuuden nauttia pienen koulukokemuksen eduista. UH, Hilo on akkreditoitu läntisten koulujen ja korkeakoulujen liiton vanhempien korkeakoulujen ja yliopistojen akkreditointikomiteassa. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Perusti:

 • 1947, kun UH Mānoa aloittaa Hilo -ohjelman
 • 1970 Hiloissa Havaijin yliopistona

Rooli: Public Liberal Arts and Science University of Hawaiʻi

Kalenteri:

 • 2 lukukautta 16-17 viikkoa ja
 • neljän viikon intensiivinen kesäistunto ja
 • kuuden viikon säännöllinen kesäistunto

Ilmoittautuminen: 4 043 Tiedekunnan ja opiskelijoiden suhde: 1:14 Keskimääräinen luokan koko: 20

Kampuskoko:

 • 115 hehtaaria - pääkampus
 • 33 hehtaaria - Yliopistokylän vaihe I (kehitteillä)
 • 10 hehtaaria - Tyynenmeren vesiviljely- ja rannikkoresurssikeskus
 • 110 hehtaaria - Panaʻewa Farm
 • 163 hehtaaria - UH Hilo Tiede- ja teknologiapuisto (Makai)
 • 324 hehtaaria - UH Hilo Tiede- ja teknologiapuisto (Mauka)

Asteet:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Kandidaatin tutkinto (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Hoitotyö (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Maisteri (MS)
 • Tohtori (Ph.D.)
 • Hoitotyön tohtori (DNP)
 • Farmasian tohtori (Pharm.D.)

Pääaineet:

 • 37 Perustutkinto
 • 8 Valmistunut
 • 4 tohtoria

Opetus: Katso opetus ja maksut -sivu

Monipuolisimmat opiskelijat

Vuonna 2014 UH Hilo maan monipuolisimmaksi nelivuotiseksi julkiseksi laitokseksi.

Miksi opiskelijat valitsevat UH Hilo

Havaijin saarella inspiraatiota on kaikkialla; se on maassa, taivaalla ja meressä, ihmisissä, tapaamme metsäreiteillä, paikallisilla markkinoilla ja luokkahuoneissamme. Maailman suurimman vuoren rannikkorinteille rakennettu ja Tyynellämerellä sijaitseva Havaijin yliopisto Hilo haastaa voimansa ja inspiroi oppilaitamme. Yliopistoyhteisönä saamme inspiraatiomme ihmisistä, joita kutsumme ohanaksi, ja saarelta, jota kutsumme kotoa.

Innoittamana Āina

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> Havaijilla me tunnemme maan," āina ", joka ylläpitää meitä. Maa on enemmän kuin luonnonvara; se on elämänlähteemme. Korkeiden vuorten ja syvän valtameren, rehevän sademetsän ja kuivien laavakenttien uskomattoman yhdistelmän ympäröimänä meitä inspiroi ymmärtämään maailmaa rohkealla stipendillä ja huolehtimalla ympäristöstämme vastuullisen suhteen elävään maahan ja sen ylläpitämä elämän yhteisö.

Discoveryn innoittamana

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Saarikodimme löysivät rohkeat matkaajat ja heidän perintönsä inspiroi meitä seuraamaan heidän kaksirunkoisia kanoottejaan . UH Hilo Koulutus on suunniteltu löytöjä varten. Meritähdistä supernoviin keskittyminen käytännön oppimiseen antaa opiskelijoillemme ja asiantuntijahenkilöstöllemme mahdollisuuden löytää maailma yhdessä. Alan tutkimus, harjoittelupaikat paikallisten yritysten ja järjestöjen kanssa, pienluokka koot, jotka kannustavat rehelliseen ajatustenvaihtoon, ja yliopistomme tukemat vaihto -ohjelmat kaikki innostavat oppilaitamme löytämään kykynsä ja intohimonsa tutkimalla maailmaa.

Innovaation innoittamana

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> Vahvistamalla luovuutta, kriittistä ajattelua ja kulttuurista ymmärrystä valmistamme valmistuneita, jotka ovat valmiita vastaamaan 21. vuosisadan haasteisiin ja Siirrä maailmaa eteenpäin. Olipa oppilaamme palauttamassa alkuperäisiä metsiään, parantamassa paikallisyhteisömme terveyttä, säveltämässä tehokkaita tarinoita tai suunnittelemassa turvallista laskeutumista ensimmäiseen miehitettyyn Mars -tehtävään, he saavat inspiraatiota vuosisatojen innovoinnista ja luovat luovia ratkaisuja. aikaisemmin tulleiden vaivalla ansaittu viisaus.

Toistensa innoittamana

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Havaijin ainutlaatuinen perintö yhdistää leijonat kulttuureja, jotka kunnioittavat yhteistä ihmisyyttämme ja haastavat meitä oppimaan toisiamme ja nähdä maailmaa eri linssien kautta. Dynaamiset ohjelmamme ja elinvoimainen sijaintimme houkuttelevat opiskelijoita Havaijilta, Tyynenmeren alueelta ja muualta maailmasta luoden akateemisia ja sosiaalisia mahdollisuuksia UH Hilo joita ei löydy mistään muualta maailmasta.

Sinun innoittamana

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> Kun kyse on siitä, olemme olemassa valmistaaksemme oppilaitamme voimaannuttamaan elämäänsä ja muuttamaan maailman, ja sinä ovat suurin inspiraatiomme. Vahvasti sitoutunut luomaan tämän mahdollisuuden, UH Hilo johtaa korkeakoulutusta tulevaisuuteen tarjoamalla tiukan, korkeakouluopiskelukokemuksen käden ulottuvilla. Osavaltion edullisin asukaskurssi ja 45 miljoonan dollarin vuosittainen rahoitus apua ja apurahoja, pyrimme murtamaan korkeakoulutuksen esteet ja avaamaan mahdollisuudet. Havaijin Hilo -yliopistossa löydämme inspiraation ainutlaatuisesta yhteisöstä ja hämmästyttävästä ympäristöstä, joka ympäröi meitä joka päivä. Tässä on inspiraation paikka. Liity meihin ja löydä se, mikä inspiroi sinua.

Sijainnit

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Kysymyksiä