Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Johdanto

Valencian International University (VIU) Se on yksityinen yliopisto, kansainvälinen verkossa tunnustettu opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeri Espanjassa.

Opetuksemme tarjous koostuu virallisesta astetta ja hallitsee joka laajenee vuosittain antaa opiskelijoille täydellinen ja päivitettävä perustuu koulutustarpeista koulutusmarkkinoilla.

Tärkein ominaisuus on, että Viu on online yliopisto, jonka toiminta on kehitetty virtuaalinen kampus. Tahansa laitteella, jossa on internetyhteys opiskelijoita ympäri maailmaa, saada reaaliaikaista luokan interaktiivisten videokonferensseja, jotka tarjoavat parhaita kansainvälisiä asiantuntijoita. Vuoden 2014-2015 kansainvälisen Valencian yliopisto edelleen vahvistamaan kansainvälisen tehtävän ja sillä on yli 2100 opiskelijaa 35 maasta.

UVI Online

alku

Valencian International University: n tehtävänä on tarjota opiskelijoille mahdollisuuden parantaa koulutusta riippumatta heidän erityisolosuhteissa, kokonaan poistaa esteet etäisyyden, sijainnin tai aikatauluja, kiitos uusien teknologioiden ja niiden tapa ainutlaatuisia ja innovatiivisia opetusmenetelmiä.

Meidän koulutusmallin pyrkii toistamaan kaikki ominaisuudet todellinen luokan ja poistaa mahdolliset esteen opiskelijoiden ja opettajien, joka tarjoaa vuorovaikutteisen koulutuksen, jossa opiskelijat voivat osallistua luokkahuoneessa kuin hän olisi fyysisesti läsnä.

Periaatteita, jotka liikkuvat Valencian International University ovat:

  • Sitoutuminen koulutukseen ja opiskelija menestys.
  • Tarjous astetta, kaksoistutkintoja ja ylemmät korkeakoulututkinnot, jotka täyttävät koulutusvaatimusten hetkellä on markkinoiden vaatimusten mukaisesti.
  • Jatkuvan innovaation opetus- ja oppimismenetelmiä.
  • Tarjota päivitettyä sisältöä ja laatua opetusmateriaalin opiskelijoille.
  • Työllisyyden edistäminen.
  • Opetuksemme tarjous koostuu astetta, kaksoistutkintoja ja hallitsee joka laajenee vuosittain antaa opiskelijoille täydellinen ja päivitettävä perustuu koulutustarpeista koulutusmarkkinoilla.

LAATU

International University of Valencian edistää osallistumista opettajien koulutusta varten ensi vuosisadalle, laatukäytännöt ja vaihto-ohjelmat, jatkuva opiskelija arvioi ja analysoi työllisyyden valmistuneiden / As.

On oppilaitos, se tekee selväksi sitoutuminen laatuun ja innovaatioihin, ja se työllistää uusinta teknologiaa, jonka lopullisena tavoitteena on varmistaa täydellisen laadun ja huippuosaamista arvopaperit, mikä merkitsee täytäntöönpanoa strategian järjestelmällistä, jäsenneltyä ja jatkuvaa hallintaa mukaisesti tämän sitoumuksen.

Sisäinen laadunvarmistusjärjestelmä VIU- on suunniteltu ottaen huomioon esitetyt periaatteet tilintarkastusohjelmaan kansallisen viraston laadunarviointi ja akkreditointi (ANECA).

Lisäksi kandidaatin ja maisterin tarjotaan on suunniteltu ottaen huomioon vahvistamien suuntaviivojen VERIFICA ohjelmassa ANECA sekä suosituksia ja ohjeita perustettu European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

Lopuksi, Valencian alueen d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) tehtävänä on seurata ja akkreditointi tarjoamia ohjelmia VIU.

Sijainnit

  • Spain Online

    Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Kysymyksiä