Keystone logo
Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Johdanto

Laatu Unaerp

• ensimmäinen yliopisto alueella Ribeirão Preto, perustettiin 01 kesäkuu 1924 • Tunnustettu MEC kuin yliopiston joulukuussa 1985 lähtien. • Campus perustuu Ribeirão Preto kampuksella ja Guaruja kanssa astetta, kandidaatin tutkinnot ja korkeakoulujen teknologian luokkahuoneessa ja etäopetuksen menetelmiä ja opetuksen infrastruktuuri, tutkimus ja laboratoriot, laitteet, kirjasto ja teknologia resurssit. • 500000 soitetut yhteisölle yli 30 tutustuttamisohjelmilla, klinikat, laboratoriot, sairaala itse ja sairaaloissa, UPA ja UBDS kaupungin ja alueen.

Tehtävä

Luo ja levittää osaamista edistää ja edistää yksilön ja yhteiskunnan, joka perustuu eettisiin ja Christian periaatteet, vapauden tutkimuksen, opetuksen ja laajentaminen innovaatioiden säilyttäen jatkuvassa vuorovaikutuksessa kansallisten ja kansainvälisten yhteyksissä.

Historia

UNAERP - yliopisto Ribeirão Preto oli ensimmäinen korkeakoulun vuonna Ribeirão Preto alueella. Perustettiin 1.. Kesäkuu 1924 Yhteiskunnan Koulu Pharmacia ja Ribeirão Preto Dental School, ryhmä idealistinen terveydenhuollon ammattilaisten, intellektuellien ja kasvattajat, koska sen täytäntöönpano on tarkoitus edistää sosiaali-, koulutus- ja kulttuurista kehitystä niin rikas kahvia pääoman tänään tärkein sokeriruoko Polo País.Daquele visionääri alkuperäistä hanketta, kehityskaari UNAERP oli vahvan kasvun jälkeen 1950-luvun lopulla, kun professori Electro Bonini (1913-2011), otti johdon.

Organisaatiorakenne

Hallinto yliopiston Ribeirão Preto koostuu toimiviin yksiköihin integroitu, kaikkien toimien koordinoinnista opetuksen, tutkimuksen ja laajennus. Ovatko Korkeampi neuvostolle, liittokansleri, Dean, ryhmäpäällikkö, johtajat, koordinaattorit ja Collegiate.

Infrastruktuuri

Unaerp on kahdella kampuksella: kampuksella pääkonttori Ribeirao Preto, asennettu Ribeirânia Quarter, ja toinen kampuksen Guaruja, Cove naapurustossa. Kampukset suunnitellaan ja varustettu klinikat, laboratoriot, kirjasto, luokkahuoneissa, palvelu ja kokous hallit, akateeminen ja hallinnonalojen tukea opetuksen, tutkimuksen ja laajennus sekä palvelualueet, elävä ja vapaa, joiden avulla ja saada opiskelijaelämään.

Niinpä ne, jotka asuvat täällä ovat enemmän kuin akateeminen infrastruktuuri, tutkimus ja laajennus. Campus Ribeirão ja Campus Guaruja suunnitellaan tilat ja hoito edistää hyvinvointia tuhansia ihmisiä, jotka heidän kauttakulkua ympäri vuoden, koska lisäksi tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat, yhteisön jäsenet myös osallistua kampuksilla haku palvelut ja mukavuudet.

Sijainnit

  • São Paulo

    São Paulo, Brasilia

Kysymyksiä