Keystone logo
University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

Johdanto

University of Northern Colorado on pitkät ja rikkaat perinteet koulutuksen ammattilaisten valmistelussa alkuistamme valtion normaalikouluna vuonna 1889 nykyiseen korkeakoulututkinto-korkeakouluun, jolla on laaja-alaisia ohjelmia.

University of Northern Colorado yliopiston opetus- ja käyttäytymistieteiden korkeakoulu (CEBS) on ammattitaidon valmistelun, tutkimuksen ja globaalin koulutusjohtajuuden huippuosaamisen keskus. Osoittaaksemme sitoutumisemme yliopiston valtion valtuuttamaan tehtävään kouluttaa ammattilaisia, tarjoamme korkealaatuisia perustutkinto- ja jatko-ohjelmia Greeleyn pääkampuksellamme, Denverin / Lowryn kampuksellamme sekä eri paikoissa osavaltiossa ja verkossa. Esimerkiksi Denverin kaupunkikoulutuskeskus käyttää innovatiivisia strategioita varhaiskasvatus-, ala- ja erityisopettajien opettajien valmistelemiseen työskentelyyn kaupunkiluokissa.

Lisäksi useat korkeakoulun keskukset ja instituutit, mukaan lukien Tointon Institute for Education Change, Bresnahan-Halstead Center ja Teaching with Primary Resources, tarjoavat ammatillisia kehittymismahdollisuuksia P-12-koulupäälliköille ja opettajien johtajille.

Sijainnit

  • Greeley

    20th Street,501, 80639, Greeley

    Kysymyksiä