Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Johdanto

University of Brawijaya (UB) sijaitsee kaupungin Malang, East Java maakunnassa, Indonesiassa. UB julistettiin virallisesti presidentti Indonesian tasavallan 05 tammikuu 1963. On 11 tiedekuntaa ja 1 ohjelma pidetään UB.

VISIO:

Ollakseen erinomainen yliopisto ja toimimaan aktiivisesti asiamiehenä muutoksen yhteiskuntaan koulutuksen, tutkimuksen ja yhteisöpalvelut noudattaa kansallisen ja kansainvälisen standardin.

MISSION:

Tehdään ammatillinen opetus-oppimisprosessissa. Edistää tietoisuutta olemassaolosta Jumalan luomuksia ja arvostusta ihmisen ja muiden olentojen oikeuksia. Tehdään akateemista prosessi, joka kouluttaa opiskelijat olevan erittäin päteviä valmistuneiden ja päteviä ammattilaisia. Innovoida, kehittää ja levittää ja -teknologioiden, valtuuttaa yhteisön hyvinvointia ja parantaa kansallisen kulttuurin.

Target of Development

Kehitetään UB on suunnattu kohti World Class, Entrepreneurial University joka määritetään perustuu Visio, missio ja tavoitteet UB Kolme näkökohdat huolenaiheet ovat: tukee pyrkimyksiä poistaa köyhyys ja työttömyyden, korkeakoulutukseen pääsyn ja koulutus globalisaatio.

Tavoitteet

Tuottamaan korkealaatuisia korkeakoulututkinnon usko One Ylijumalan, määrätietoisesti jatkuvasti oppimista, on laaja horisontti, kurin ja työn eetos, ja pystyvät kilpailemaan kansainvälisellä tasolla Kehitetään tieteen, taiteen ja tekniikan, tukeakseen kulttuurin kehittämistä Jos haluat kapasiteettia valtuuttamisesta yhteisön kautta ongelmanratkaisu konseptikehityksen soveltamisessa tieteellisten menetelmien

Kelpoisuus pääsemiseksi:

Sinut pitää kansainvälinen hakija, jos et pidä Indonesian kansalaisuus. Voidakseen saada ottamista, hakijoiden on oltava hyvät oppimisvalmiudet joka on osoittautunut korkean akateemisen ansioita.

Kansainvälinen hakijoiden olisi sovellettava suoraan Universitas of Brawijaya esittämällä joukon tarvittavat asiakirjat (ks vuokaaviossa maahantuonnin menettelyyn). Kansainväliset hakijat eivät yleensä tarvitse istua merkintä testin ottamista ellei erityistä alkaa tapahtua.

Mahdollisuus osallistua ottamista perustuu työpöytä tekemään arviointiin UB: n pääsykoe komitea oman koulumenestystä.

Kansainvälinen hakijoiden on täytettävä akateemista, kielivaatimukset ja sitoutua noudattamaan erityistä määräyksiä Indonesian hallituksen liittyvät koulutuspolitiikan voidakseen hakea tutkinnon yliopistossa Brawijaya.

Lyhyt historia Universitas Brawijaya

Nimi Universitas Brawijaya (Brawijaya yliopisto) myönsi presidentti Indonesian tasavallan viiran läpi no. 258 / K / 61 lähetettiin 11 heinäkuu 1961. Tämä nimi on johdettu otsikko Kings of Majapahit, suuren valtakunnan Indonesiassa 12.-15-luvuilla.

UB muuttuu State University 5. tammikuuta 1963 jälkeen presidentin asetusta aiemmin liikkeeseen samana vuonna. Tämä päivämäärä myöhemmin saatettiin voimaan UB: n vuotta (vaadittu nimenomaan Dies Natalies keskuudessa Indonesian akateemisen yhteiskunnan jäseniä).

Aiemmin Universitas Brawijaya oli julkisesti tiedossa kirjainlyhenne UNBRA ja sitten UNIBRAW. On Universitas Brawijaya senaatin kokouksessa 17. maaliskuuta 2008 UB vihittiin viralliseksi kirjainlyhenne Universitas Brawijaya.

Virren UB on säveltänyt opiskelija tiedekunnan Eläinlääkintä- ja kotieläintuotanto kutsutaan Yanardhana vuonna 1963, kun taas Mars UB on säveltänyt Lilik Sugiarto vuonna 1996. Molemmat kappaleet ovat edelleen usein lauletaan tähän päivään saakka.

UB kampus sijaitsee kaupungissa Malang, East Java, strateginen sijainti pääsee helposti julkisilla kuljetuksia. Puita kasvaa kaikissa kulmissa kampuksen ja viileä ilma Malang, UB todellakin on hyvin tuore kampus. Koska kaupunki koulutuksen, Malang on kehittynyt nopeasti. Tämä näyttää olevan erottamattomia kirkkaudesta Itä Java aikaisemmin.

Tänään, UB on yksi johtavista yliopistoista Indonesiassa yli 60000 opiskelijaa eriasteista vaihtelevat Diploma-ohjelma, kandidaatin tutkintoa, maisteriohjelman, Tohtori Program, ja erikoislääkäri Program, 12 Tiedekunnat, 2 tiedekunnan tason ohjelmat, 1 Ammatillinen ohjelma, ja 1 jatko-ohjelma.

Sijainnit

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Kysymyksiä