Keystone logo
Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Johdanto

YRITYS

Unitec on Uuden-Seelannin suurin teknologiainstituutti, jossa yli 20 000 opiskelijaa opiskelee yli 150 työelämän ohjelmaa. Tarjoamme johtavaa työllisyyskeskustusta kahdella kampuksella Mt. Albert ja Waitākere.

Oppimisen ja opetuksen

Oppiminen ja opetus ovat muutoksen ytimessä.

Oppiminen ja opetus ovat ydinliiketoimintamme, ja olemme sitoutuneet tekemään sen paremmin, jotta valmistuneet saavat parempia työpaikkoja, parempia uranäkymiä ja parempia elämiä.

Kuinka me muutamme?

Viime vuosina monet opettajamme ovat harjoittaneet uusia opetusmenetelmiä, joihin sisältyy enemmän työperustaista oppimista, uusia tekniikoita ja erilaisia ​​tyylejä opiskelijoiden kanssa.

Me kutsumme tätä Elämän opetussuunnitelma.

Nämä lähestymistavat ovat kaikki suunniteltu tekemään valmistuneillemme työllistyvämpiä.

Nyt keskitymme näiden uusien lähestymistapojen soveltamiseen kaikkiin Unitecin kaikkiin ohjelmiin, jotta jokainen opiskelija voi olla varma, että heidän Unitec-koulutus on aidosti valmistautunut heidän valitsemaansa uraansa.

Seuraavien kolmen vuoden aikana (2015-2017) jokaista ohjelmaa tarkastellaan ja uudistetaan siten, että siinä on osa-aikaista oppimista, verkko-oppimista, kasvotusten oppimista ja itsenäistä / ryhmätyötä.

Miten opettajamme muuttuvat?

Panostamme voimakkaasti ammatilliseen kehitykseen, jotta opettajamme voivat hyödyntää eniten uutta teknologiaa ja kasvotusten aikaa opiskelijoiden kanssa.

Linda Keesing-Stylesin opettajan ja dekaanin dekaani sanoo: "Pyydämme opettajia kohtaamaan nykyiset lähestymistapansa oppimiseen ja opettamiseen ja venyttämään käytäntönsä uusiksi lähestymistavoiksi, jotka vastaavat nykyisiä suuntauksia. Tähän sisältyy erittäin opiskelijakeskeiset käytännöt, verkko-oppimisen merkittävien komponenttien hyödyntäminen ja uusien käytäntöjen, kuten pelin ja päättäjien käyttäminen. "

Miten valmistaudumme valmistuneillemme töihin?

Olemme sulkemassa koulutuksen ja teollisuuden välisen kuilun.

Tutkimuksestanne tiedämme, että Uuden-Seelannin työnantajat haluavat, että opiskelijoillamme on enemmän työtä integroitavia oppimismahdollisuuksia opiskellessaan, joten heillä on mahdollisuus käyttää erittäin ammattitaitoisia ja valmistuneita tutkinnon suorittaneita.

Siirtymme käytännön työssä integroituun oppimiseen korkeammilla tasoilla kaikissa ohjelmissamme. Tämän saavuttamiseksi etsimme yhä enemmän ja syvempää yhteyttä alan yhteistyökumppaneihin. Haluamme helpottaa ja hyödyttävää yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa työskentelemään kanssamme, jotta voimme yhdistää ne opetussuunnitelmiimme, henkilökuntaamme ja opiskelijoihimme ja lopulta toimittaa heidät ja heidän toimialansa suuret tutkinnon suorittaneet.

Miten voimme muuttaa tilamme?

Toinen tekijä kehittää kokeneita, työvoimavaltaisia ​​tutkinnon suorittaneita on varmistaa, että heillä on oikeat mahdollisuudet oppia parhaiden käytettävissä olevien tekniikoiden avulla.

Olemme kehittäneet prototyyppia oppimistilaa Mt. Albertin kampus, jonka avulla opiskelijat ja opetushenkilöstö voivat kokea innovatiivisia uusia lähestymistapoja oppimiseen ja opettamiseen parhaiden uusien opetustekniikoiden ja -välineiden avulla. Uusi tila kannustaa opiskelijoita tekemään yhteistyötä, jakamaan ideoita, tekemään yhteistyötä muiden opiskelijoiden kanssa ja oppimaan arvokkaita pehmeitä taitoja, kuten tiimityötä.

Keräämme käyttäjäpalautetta ja käyttötietoa tässä tilassa ja käytämme sitä parantamaan oppimis- ja opetusympäristöjä sekä uusia tiloja.

Katso alla olevaa videota opettajamme oppimisesta uudessa prototyyppisessä oppimis- ja opetustilassamme:

Lue lisää opetusvallankumouksellistamme

Sijainnit

  • Auckland

    Unitec Institute of Technology, Private Bag 92025, Victoria Street West, 1142, Auckland

    Kysymyksiä