
Elintarviketeknologian kandidaatti
Al Ain, Arabiemiirikunnat
KESTO
4 Years
KIELET
Englanti
TAHTI
Täysaikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Pyydä aikaisinta alkamispäivää
LUKUKAUSIMAKSUT
AED 2 500 / per credit *
OPISKELUMUOTO
Kampuksella
* luottotunnilta
Johdanto
Elintarviketiede liittyy tieteen ja tekniikan soveltamiseen turvallisten ja korkealaatuisten ravitsevien elintarvikkeiden valmistukseen, tuotantoon, jalostukseen, pakkaamiseen ja jakeluun. Elintarviketieteiden kandidaattiohjelma on akkreditoitu Yhdysvaltain elintarviketeknologian instituutin (IFT) toimesta. Ohjelmaan liittyvät opiskelijat suorittavat ammatillisen koulutuksen viidellä elintarviketieteen aloilla: elintarvikekemia ja -analyysi, elintarviketurvallisuus ja mikrobiologia, elintarvikkeiden jalostus ja tekniikka, soveltuva ruokatiede ja menestystaidot. Tämän ohjelman suorittaneet pystyvät suorittamaan elintarvikkeiden fysikaalis-kemiallisia analyysejä, kuvaamaan laatu- ja turvallisuusominaisuuksia sekä soveltamaan erilaisia prosessitekniikoita turvallisten ja korkealaatuisten elintarvikkeiden tuottamiseksi ja varmistamiseksi.

Ohjelman tavoitteet
- Antaa opiskelijoille syventävää tietoa elintarviketieteestä ja siihen liittyvistä aloista.
- Opiskelijoiden kouluttaminen suorittamaan perus- ja sovellettua tutkimusta, joka tarjoaa perustietoa ja sovellettua tietoa elintarviketieteestä ja ottaa huomioon elintarviketeknologian ammatin ja elintarviketeollisuuden sidosryhmien tarpeet.
- Kouluttaa opiskelijat saavuttamaan korkeatasoinen pätevyys ja kyvyt, mukaan lukien monitahoiset operaatio- ja viestintätaidot.
- Antaa valmistuneille pätevyys organisaatiossa ja ryhmätyössä sekä ajatuksia eettisistä, sosiaalisista kysymyksistä ja monimuotoisuuden kunnioittamisesta.
- Tarjota opiskelijoille parempaa ymmärrystä kansallisesta ja globaalista elintarvikealasta ja valmistaa heidät toimimaan menestyksekkäästi monissa julkisissa ja kansalaisjärjestöjen elintarvikevalvonta- ja lainsäädäntöviranomaisissa sekä teollisuus- ja kauppaympäristössä elintarvikealalla.
- Varmista opiskelijoille kriittisen ajattelun, elinikäisen oppimisen ja johtamisen osaaminen.
Oppimistavoitteet
Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:
- Selitä elintarviketieteen perusperiaatteet ja sen monitieteinen soveltamisala.
- Kuvaile ruuan fysikaalisia, kemiallisia ja biologisia ominaisuuksia ja niiden vaikutuksia elintarvikkeiden turvallisuuteen sekä aistinvaraiseen ja ravitsemukselliseen laatuun.
- Käytä analyyttisiä tekniikoita koostumuksen karakterisoimiseksi ja elintarvikkeiden fysikaalisten, kemiallisten ja biologisten muutosten tunnistamiseksi.
- Selitä ruoanvalmistuksen, suunnittelun, säilömisen, pakkaamisen ja varastoinnin vaikutukset elintarvikkeiden turvallisuuteen ja laatuun.
- Tunnista elintarvikelakien ja -määräysten merkitys elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun varmistamisessa.
- Suorita soveltavaa tutkimusta ja käytä tilastollisia työkaluja kokeellisessa suunnittelussa ja datanalyysissä.
- Sovelletaan hankittua tietoa reaalimaailman tilanteisiin ruokajärjestelmissä, komponenteissa, tuotteissa ja prosesseissa.
- Sovelta kriittistä ajattelua ja jatkuvaa oppimista ammatillisiin ongelmiin.
- Viesti tehokkaasti sekä suullisesti että kirjallisesti.
- Kehitä organisaation, ryhmätyön ja johtamistaitoja.
- Osoita eettistä, sosiaalista, koskemattomuutta ja monimuotoisuuden kunnioittamista koskevia ammattitaitoja ja ajatuksia.
- Osoita valmius jatkuvaan reflektiiviseen harjoitteluun ja elinikäiseen oppimiseen, joka liittyy elintarvikealan uran kannalta.