Keystone logo
University of the West

University of the West

University of the West

Johdanto

Luodakseen Quetzaltenangoon yliopiston, jonka tavoitteena oli kouluttaa opiskelijoita vapaudelle perustuvalla filosofialla, jonka tavoitteena on rakentaa ilmainen, rauhallinen ja korkealla akateemisella tasolla toimiva yhteiskunta ja joka olisi myös taipuvainen tarjoamaan opiskelijoilleen valmistelevaa uraa. Opiskelijat kohtaavat tulevaisuuden haasteet, El Maron kaupungin Francisco Marroquín -yliopiston laajennus perustettiin vuonna 1994.

University of the West olisi jatkoa Francisco Marroquínin yliopiston laajennuksen opilliselle suuntautumiselle, kun se vetäytyi Quetzaltenangosta. Sen perusti ryhmä Quetzaltecanin liikemiehiä ja ammattilaisia, jotka muodostivat sen perustamista varten johtokunnan ja aloittivat vastaavat menettelyt sen valtuuttamiseksi.

Jotkut olivat UFM: n entisiä opiskelijoita ja professoreita sekä ylimmän neuvoston jäseniä, joiden mukaan yliopisto oli nimitetty johtamaan ja hallinnoimaan taloudellisella itsenäisyydellä. Maanhankinta alkaa Universidad de Occidenten keskusyksikön perustamiseksi ja tämän rinnalla työ ja koordinointi, johon sisältyy kahden laajennuksen avaaminen Guatemalan kaupunkiin sekä Escuintlan, Suchitepéquezin, Retalhuleun, Huehuetenangon ja Sanin osastoille San Marcosin Pedro-osasto. Se aloitti toimintansa sellaisenaan Quetzaltenangon kaupungissa vuonna 2010, kun yksityisen korkeakoulutuksen neuvosto hyväksyi sen toiminnan ja se julkaistiin virallisessa lehdessä 3. maaliskuuta 2010.

Yliopiston tehtävänä on opettaa ja levittää vapauden filosofiaa henkilökohtaisella vastuulla kaikilla ihmiselämän aloilla myötävaikuttaen ihmiskunnan aineelliseen ja hengelliseen edistymiseen.

Sijainnit

  • Quetzaltenango

    Avenida Las Americas,9-84, , Quetzaltenango

    Kysymyksiä