Keystone logo
Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Johdanto

Unicastelo on korkeakoulu, jonka historia juontaa juurensa tapahtumarikas vuosi 1968, jolloin opiskelijoita ympäri maailmaa ilmenee muutoksia koulutuksessa ja yhteiskunnassa. Se oli vuosi Prahan kevään, barrikadeille Pariisin ja taistelu Maria Antonia syntyi filosofisen tiedekunnan, Tieteiden. Sittemmin Unicastelo pitää pysyvää yhteyttä jatkuvasti ennakoita kansainvälisyyskasvatusta, joka on ilmaistu sen institutionaalisten kehittämissuunnitelmassa vuosille 2006-2015.

Yli 40 vuotta omistettu korkeakoulutukseen, Unicastelo jo valmistunut yli 30.000 opiskelijaa sen kolmella kampuksella ja tapasi tuhansia ihmisiä eri laajennus hankkeita se tukee. Toimielin pyrkii demokraattisempaa saatavuutta yliopistomaailman sekä ammattikoulutusta korkeat laatuvaatimukset muun säännöksiä, joiden avulla voimme tarjota kehittyneitä koulutusta tarvitaan valmistauduttaessa päteviä ja eettisiä ammattilaisia ​​työmarkkinoille.

Perustuu uraauurtavan kurssien 60- ja 70-luvulla, koulutus-, taide- ja yhteiskuntaoppi, Unicastelo tyytyväinen tänään kampuksella päämaja São Paulo, kymmeniä online-kursseja opetuksen, tutkimuksen ja laajennus, nivelletty tuotannon ja tietämyksen levittämistä sekä kasvuun alue- ja kansantalouksia. Fernandópolis kampus tarjoaa perustutkintoa ohjelmia, jotka edistävät taloudellista ja sosiaalista kehitystä alueella. Sama pätee kampuksella Descalvado avattiin vuonna 2000, tarjoaa kursseja keskittynyt ammatillisen koulutuksen laadun ja paikallisten yhteisöjen kehittämisen.

Pedagoginen perusta Unicastelo on liimata käynnistetty suuntaus perusopetuksessa vuonna 1964 Liceu Camilo Castelo Branco. Tänään, Unicastelo tihkuu koodit nykyaikaa ja nykyajan tuo tarpeeksi arvoa tukea ja rikastuttaa opetussuunnitelmat opiskelijoiden ja opettajien.

Hänen koulutus saaga, yliopisto yhdistelty 1971, luominen taloustieteiden tiedekunta, Laskentatoimen ja Business Administration ja liikuntakasvatuksen. Kurssi of Business Administration syntyi vuotta myöhemmin. Ensimmäinen kurssit, lupa vuonna 1971, kirjattiin vuoden 1974 ja Business Administration 1975. Laajentaminen Koulutusten lisääntynyt niin paljon, että lopussa 80, laitos oli jo 24 jatko. Ei sattumalta, vuonna 1989, voitti akkreditointi yliopiston kautta Ordinance 374 opetusministeriö.

Toukokuussa 2005 hallitus esitteli uuden Unicastelo liipaisu, siitä lähtien, sopeutumista yliopiston Bridge asetus, julkaistu liittovaltion virallisessa lehdessä on 5.10.06. Vuonna 2006 pidettiin ensimmäinen kokous sen Superior neuvostojen CONSUN (yliopisto-neuvoston) ja CONSEPE (Opetushallituksen ja tutkimus), elimet kollegiaalinen ylimmän johdon yliopiston, jonka tehokas toiminta sopii todellinen perussääntö yliopiston, sen PPI (Institutional koulutus ohjelma) ja sen PDI (Institutional kehittämissuunnitelmaan), vaaditaan lain mukaan akkreditoinnista tahansa oppilaitoksen kanssa opetusministeriön ja tärkeitä välineitä suunnitteluun ja kasvua yliopistossa.

Lopuksi, rekisteröi Unicastelo oli ensimmäinen yliopisto maassa tiedostoon tällaisia ​​sääntelyyn asiakirjoja, jo mukautettu uusiin vaatimuksiin MEC. Itse asiassa Sääntelyn säätö perustamisesta alusta alkaen komission arvioitavaksi ja päivitetty tila että lisäksi koulutuspolitiikkaan, tuo innovatiivinen suunnitelma opetuksen ura. On tärkeää, että identiteetti Unicastelo vahvistetaan ja jaetaan kaikkien heidän yhteisön akateeminen ylpeys ei rajoitu lunastusta merkittäviä hetkiä historian, mutta löytää rohkaisua pysyvien mekanismien muistia yliopiston rakennus tulevaisuutta. Tämä ei ole korvata perinne, mutta keksiä perustellun läsnä symbioosi teorian ja käytännön välillä.

Sijainnit

  • São Paulo

    Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

    Kysymyksiä