Keystone logo
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Johdanto

Laitos tuo sen historia lähes 50 vuotta, huoli rakentaminen tiedon akateemista, ja olla valmiita tehostamaan oppimisprosessia. Taitava moderni käsitys opetuksen että arvostaa sosiaalista etua, kunnioitetaan yksilöllisiä eroja ja edistää työtaistelutoimiin ja monialaisten hankkeiden, sisällä maailmankaikkeus ominaista rikastaa rinnakkaiselo kulttuurista monimuotoisuutta.

Univille myöntää, että hänen näkökulma lisää aina kunnioittaa ja hyväksyy eroja. Monikko kuin elämä, ymmärtää, että ympäristö, jossa monimuotoisuus ideoita, kulttuurien, uskomusten ja tiedon tarjoaa tasapainon ja mahdollisuuksia maailmankaikkeudessa.

Yliopisto uskoo, että viisaus on hankittu ajan myötä, voittamaan haasteet ja osaamisen välittämiseen, joten se kannustaa ihmisiä elää heidän kokemuksiaan ja löytää lukuisia tiedon, joka on kaikin tavoin.

Univille, joka päivä, kannustaa ihmisiä tavata ja saavuttamaan päämääränsä. Ymmärtää, että kaikella on syy olla ja kautta ajatusten monimuotoisuus ja kulttuurien, hän uskoo, että ihmiset voivat löytää ja rakentaa niiden todellisen tarkoituksen.

Yliopisto harkitsee muodostumista college tohtorin ja on ainoa yliopisto pohjoiseen Santa Catarina. 50 vuoden historia, on vahvistanut rooliaan viittaus opetuksessa ja mielipiteenmuodostukseen tärkeimmistä haasteista paikallisen yhteisön.

Olla Univille sinäkin!

Missio, visio ja periaatteet

Tehtävä

Edistää humanistista ja ammatillista koulutusta viittaus yhteiskuntaan, työskentelee opetuksen, tutkimuksen ja laajennus ja edistää kestävää kehitystä.

Näkymä Se on kansallisesti tunnustettu Community Collegessa, kestävä, innovatiivinen, kansainvälistynyt ja viite opetuksessa, tutkimuksessa ja laajennus.

Institutionaaliset arvot ja periaatteet

Kansalaisuus: autonomia, sitoutuminen, motivaatio, hyvinvointi ja vastuullinen demokraattisen osallistumisen edistämiseksi henkilökohtaiseen ja sosiaaliseen kehitykseen.

Integraatio: yhteistoimintaan toimia sisäisen ja ulkoisen yhteisöjä rakentamaan yhteistä hyvää.

Innovaatio: valta tuottaa ja muuttaa tieteellisen tutkimuksen tuloksia kestäviä ratkaisuja sisäisen ja ulkoisen ympäristöissä edistää sosioekonomista kehitystä.

Ympäristövastuu: resurssien hallinta ja toimien sitoutunut ympäristön tasapainon suosimalla parempaa elämänlaatua.

Tavoitteet

Tuottaa ja levittää tieteen, teknologian, taiteen ja kulttuurin joilla pyritään sosiaalisen hyvä. Innovate vastuullisesti, laajentaa saatavuutta ja opiskelijan oleskelun laitos. Sitoutuvat hoitotoimia pyritään parantamaan työelämän laatua. Integroida uusia konsepteja ja tekniikoita koulutuksen prosesseja, tutkimus ja laajennus. Kehittää ja parantaa kriittinen, tutkiva ja vuorovaikutteinen henki sisäisten ja ulkoisten yhteisöjä.

Sijainnit

  • Joinville

    R. Ministro Calógeras, 439 - Centro Joinville - SC, , Joinville

    Kysymyksiä