Keystone logo
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Johdanto

Yliopisto Sorocaba - Uniso on yhteisön yliopisto, alueellinen, ei tunnustuksellisten, laatu, ensimmäinen siemen filosofisen tiedekunnan, Tieteiden Sorocaba, perustettiin vuonna 1951, joka alkoi toimia tehokkaasti 1954 kaksi kurssia: pedagogiikka ja Neo-latinalaisia ​​kirjaimia, ja vain 27 opiskelijaa.

Tänään, Uniso on yli 60 perustutkintoa, tarjoaa jälkeinen valmistumisen kursseja ja suppeassa merkityksessä, ja laajennus kursseja. Hänen opiskelijat ovat kotoisin 70 kaupungissa sijaitsevat säteellä 100 km noin Sorocaba, ja jakautuvat kolmella kampuksella: University City Opettaja Aldo Vannucchi, avattiin vuonna 1999; Trujillo kampuksella jossa filosofisen tiedekunnan, Tieteiden perustettiin vuonna 1954; ja kampuksen Seminaari vuodesta 1994.

Organisaatiossa National Higher Education, Uniso on suunniteltu yliopisto: yhteisön, sekä omaisuuden hallintaa, se omistaa yhteisö eikä valtion tai yksityisiä. Siksi, hallita sitä, lisäksi ylimmän sen viranomaisen Ylläpitäjä, jonka puheenjohtajana Sorocaba arkkihiippakunnan arkkipiispan ja integroitu kahdeksan luokiteltu jäsenten sorocabana yhteiskunnan, Uniso on sisäinen levyt, kuten University neuvosto - Konsultti , joka koostuu johtajat, opettajat, opiskelijat ja toimielimen henkilöstön edustajat sen Ylläpitäjä Entity, Kaupungintalo, Kaupungintalo, Asianajajaliiton Brasilia - Brasilian Asianajajaliiton ja Center São Paulo Industries - Ciesp. Yhteisö on Uniso olemassa palvellakseen tehokkaasti, kautta tiukka hallinnointi ja aina ajan tasalla.

Ei-tunnustuksellisten, eli vaikka sen runko Ylläpitäjä on perustettu hiippakunta Sorocaba, Uniso ei omista katolisen kirkon tai akateeminen ehdotus sitoo sitä, vaan on inspiroinut kristillisiä arvoja.

Alueellinen, mutta menettämättä sen yleismaailmallista luonnetta, Uniso on tarkkaavainen ominaisuuksien ja tarpeiden Sorocaba alueella. Tällä alueella, Uniso yhä asetettu, tuottaa ja levittää tietoa, sosiaalinen tehokkuus voimakas agentti operationalisointi perus odotukset alueelliset yhteisöt.

Laatu, eli skaalataan etsiä jatkuvasti ja merkittävä saavutus yleismaailmallisuuden tiedon ja johdonmukaisuus sen pedagogisia hanke ohjaavat kriteerit arvioinnin elinten ja eikä pelkästään määrällistä kasvua.

Sijainnit

  • Sorocaba

    Rod. Raposo Tavares, s/n - Vila Artura, Sorocaba - SP, 18023-000, Brazil, , Sorocaba

    Kysymyksiä