Keystone logo
Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Johdanto

Prudentina liitto Koulutus ja kulttuuri (APEC), sponsori University of West Paulista (Unoeste), syntyi unelma Agripino opettaja Oliveira Lima Filho ja Ana Cardoso Maia de Oliveira Lima tavata pula korkeakoulutuksen Presidente Prudente (SP ) ja alue. Toukokuussa 1972 nämä kasvattajat mukana lupahakemus toiminnalle humanistinen tiedekunta, Sciences, Kirjeet ja Presidente Prudente Koulutus (Faclepp) alkaen Opetushallitus.

Se oli hyväksynyt neuvoston saman vuoden elokuussa, ja 3. lokakuuta 1972 presidentti, Emilio Medici Garrastazu, allekirjoitti asetuksen 71190, luoda ensimmäinen college APEC, Faclepp. Sen jälkeen suoritettiin ensimmäinen luu APEC, jossa 536 ehdokasta kilpailee 350 paikkaa tarjotaan. 21. lokakuuta 1972 piispan Dom José Gonçalves da Costa oli tuottaa virkaanastujaispuheessaan luento ja Faclepp väliaikaisesti Kuningas Kristuksen College tiloissa.

Koska ihanteita Agripino ja Ana Lima ja suuri kysyntä muilla tiedon, seuraavina vuosina syntyivät terveys korkeakoulut: Hoitotyö, apteekki, fysioterapia, lääketiede, hammaslääketieteen, kliininen tarkoitetut, ja paikoissa, kuten laboratoriot ja kuntosali Urheilu. Sitten tiedekuntien rakennustekniikan, tietotekniikan ja monet muut top kursseja. Korkea Bongiovani Garden (nyt University City) nopeasti noussut rakennuskokonaisuus, joka sisältää kampuksella I Unoeste.

Opastetut laadukkaaseen koulutukseen ja elämään, APEC häämötti ylös. Vuonna 1987 syntyi kampuksella II, Km 572 Raposo Tavares valtatie Limoeiro naapurustossa Presidente Prudente, kursseja aloilla Agricultural Sciences, Human ja sosiaalikomitean Applied. Samana vuonna, ministeriön päätöksellä 83 / MEC tunnustettu Unoeste kuin yliopisto - koska se on ainoa yksityinen korkeakoulun Länsi São Paulo kanssa otsikko.

Yliopisto sekä materiaalit rakenteet, teknologian ja ihmisen kerrottuna aina laadukkaita. Ulkoneva paviljongit, klinikat, eläinsairaalassa, Experimental Farm, laboratorio rakennuksia, maatalouteen keskuksia, karjan ja muilla aloilla korkea-asteen koulutus, tieteellinen tutkimus ja jatkuva käytäntö kansalaisuuden. Toinen merkittävä tiedot: suuntaan APEC on aina erittäin päteviä ammattilaisia, monet ovat osa opetusta / hallintohenkilöstöä alusta nykypäivään.

Sijainnit

  • Presidente Prudente

    Rua José Bongiovani, 700 - Cidade Universitária, Presidente Prudente - SP, 19050-920, Brazil, , Presidente Prudente

    Kysymyksiä