Keystone logo
Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Johdanto

Yliopisto Paraíba Valley - Univap tunnustettu MEC vuonna 1992, on yhteisön voittoa, opetuksen, tutkimuksen ja laajennus. Historia Univap alkoi 1954, kun perustettiin tiedekunnan Paraíba Valley lain.

Sitten muissa tiedekunnissa on syntynyt tarpeiden vuoksi alueen, lähinnä São José dos Campos, joka oli nopeasti kasvava saapumista monilla aloilla. Nykyään yliopistossa on yli 40 jatko-ohjelmia eri aloilla tiedon, hallinnoi lain koulujen, Health Sciences, Engineering, arkkitehtuurin ja yhdyskuntasuunnittelun, koulutus- ja taiteet ja yhteiskuntatieteet ja viestintä. Koska yliopisto on Täydennyskoulutus ja Graduate suppeassa merkityksessä, kuusi maisteriohjelmien ja kolme tohtoria.

Univap on Campus Urbanova, suurin infrastruktuuri yliopiston: tutkimusinstituutti ja kehitys (IR & D), joka tarjoaa 44 laboratoriota, joissa on erittäin tarkka ja huippuluokan laitteita; Nature Study Center, jossa esitetään kooste Serpentarium, Butterfly Garden ja Taimisto Lääkekasvit ja observatorio tähtitieteen ja avaruusfysiikan. Tällä hetkellä on kolmella kampuksella, 2 São José dos Campos (Urbanova ja Castejón) ja 1 Campos do Jordao (Platanus).

Sijainnit

  • São José dos Campos

    Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova São José dos Campos - SP CEP: 12244-000 , 2911, São José dos Campos

    Kysymyksiä