Keystone logo
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Johdanto

UNISANTA: SUURIN COAST YLIOPISTO Paulista

Mukana valitse ryhmä Excellence korkeakoulujen ja opetusministeriön (OKM), University Santa Cecilia (Unisanta) vahvistaa laatua pedagogisen projektin perustutkintoa ja jatko, sen infrastruktuuri ja loistava hoitavat aktiivinen opettajien, opiskelijoiden, alumnien ja henkilökunnan. Vain 9% Brasilian yliopistojen ovat osa tätä ryhmää.

Vuodesta 1961 vaatimaton koulun kääntyi vähitellen Complex Educational Santa Cecilia, vanhin Santos ja yksi tärkeimmistä maassa, noin 15000 opiskelijaa, päiväkodista jatko-ja noin 100 tuhatta neliömetriä rakennetun alueen.

Tällä hetkellä, Yliopisto tarjoaa 37 peruskurssit, mukaan lukien perinteiset ja lyhyt (luokkahuoneessa ja etäisyys) ja lukuisia laajentaminen kursseja, laajassa merkityksessä, MBA ja Masters, hyväksyi yksimielisesti viitat: Ekologia ja Coastal Systems ja ammattilaiset konetekniikan.

Kahta herraa vastaamaan nykyisiä tarpeita maan. Master of Ekologia, ympäristöalalla ja kestävän kehityksen, ja suunnittelu, tavoitteena on kouluttaa insinöörejä entistä monimutkaisempia vaatimuksia valmiiksi suolaa ja muita lupaavia talouden alojen Brasilian talouden.

Mutta kokemus Unisanta päällikön kenttä on aikaisempi, kumppanuuksien kautta hyvämaineiset instituutiot kuten Interagency kanssa ammattikorkeakoulu USP ja EU: n toimielinten.

Sijainnit

  • Santos Dumont

    Rua Oswaldo Cruz, 277 Boqueirão - Santos/SP, , Santos Dumont

    Kysymyksiä