Keystone logo
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Johdanto

Sitoutuminen alueelliseen kehitykseen tekemät yliopiston Vale do Rio Doce (Univale) näkyy sen toimintaan. Päivittäin, Univale toimii tyydyttämiseksi yhteisössä, vahvistaa sen identiteettiä Community College. Niin hän täyttää kumppanina paikallisen tuotantoalan varten sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöllisen kestävyyden.

Lähtien vuonna 1967, jolloin se oli vielä Univale Minas alkio Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) on läsnä rakennuksessa historian korkeakoulun (HEI). Univale heijastaa saavuttaa haluttu unelma pitkä pioneereja, joka silmät tulevaisuuteen, pystyivät antamaan konsolidoitu yliopisto alueelliseen skenaariossa.

Opetus, tutkimus ja laajennus ovat perustana Univale joka on aina keskittynyt koulutus ammattitaitoisten työntekijöiden työmarkkinoille. Tarjoaa akateeminen rakenne linjassa tämän tavoitteen, Univale ylläpitää yli 27 perustutkintoa ohjelmia, jotka tarjoavat laajennus kurssien ja jatko laajassa merkityksessä.

Univale vielä kaksi maisteriohjelmaa. MSc Biological Sciences, vuonna 2005, on sen keskitytty Immunopathology tarttuvaa ja loistaudit. Mutta Master of Spatial yhdennetty heijastaa avantgarden visio Univale kautta uraauurtava monitieteistä lähestymistapaa ja ainutlaatuinen maassa, vuonna 2008.

Aina tarkkaavainen alueellisiin tarpeisiin, on rohkaisevaa Univale yliopisto urheilu- ja kulttuurikasvatuksen, aina keskittynyt alueellisia näkökohtia kasvun edistämiseksi. Projektien ja yhteisön toimintaohjelmat ja palvelut, Univale edistää rakentamisen tie, joka johtaa muutosta todellisuutta.

Sijainnit

  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Kysymyksiä