Keystone logo
Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Universities of Canada in Egypt

Johdanto

Tietoja UofCanada


Universities of Canada in Egypt (UofCanada) on Kanadan kampus, joka ylläpitää Kanadan suosituimpia yliopistoja futuristisilla ohjelmilla. Se edistää monipuolista aktiivista ja monipuolista opiskelija-elämää. Se on ensimmäinen kansainvälinen haarakampus uudessa hallinnollisessa pääkaupungissa. Kaikissa ohjelmissa isännöitiin sekoitus kansainvälisiä kokemuksia, tutoreita ja kulttuureja. Universities of Canada in Egypt kannustavat yrittäjyyteen ja innovatiiviseen ajattelutapaan kokemuksellisen oppimisen, huipputeknisten palveluiden ja huipputeknologian avulla.

Tästä päivästä lähtien UofCanada isännöi Prince Edward Islandin yliopiston (UPEI) haarakampusta erityisiä perus- ja jatko-opintoja varten. Muut Kanadan yliopistot ovat liittymässä pian.


Prinssi Edwardin saaren yliopistolla (UPEI), joka sijaitsee Charlottetownissa, Kanadassa, on pitkät perinteet akateemisesta huippuosaamisesta, joka juontaa juurensa 1800-luvulle. Se on koti lahjakkaille kouluttajien ja tutkijoiden yhteisölle, mukaan lukien seitsemän 3M: n opetuspalkinnon voittajaa (korkein kunnia, jonka professori voi saavuttaa opettaessaan Kanadassa) ja arvostettu Kanadan vesiepidemiologian huippututkimuksen puheenjohtaja.

UPEI-verkkosivusto: href = "https://www.upei.ca/

Jokainen UPEI: n Kanadan yliopistojen Egyptin sivukampussa tarjoama huippuluokan ohjelma on täsmälleen sama ohjelma kuin Kanadassa. Kanadalaiset professorit opettavat UofCanada-opiskelijoille saman opetussuunnitelman heidän valitsemassaan pääaineessa, ja he suorittavat tutkinnon Kanadan tutkinnolla, joka tunnustetaan ympäri maailmaa. Tämä tutkinto on myös akkreditoitu Egyptiin ja syndikaattien tunnustama. Lisäksi UofCanada -opiskelijoille annetaan mahdollisuus siirtyä Kanadaan ja jatkaa opintojaan ulkomailla. Opiskelijat yksinkertaisesti jättävät luokkansa Egyptistä ja hakevat heidät saumattomasti Kanadaan.

Kanadan yliopistot ovat omistautuneet inspiroimaan seuraavan sukupolven johtajia, innovaatioita ja maailman kansalaisia. Se pyrkii tekemään niin toimittamalla laadun, innovaatioiden ja akkreditoidun Kanadan opetussuunnitelman, jota kokenut Kanadan henkilöstö opettaa vieraanvaraisessa ja vilkkaassa ympäristössä. UofCanada on sitoutunut edistämään osallisuutta, luovuutta ja mahdollisuuksia räätälöityjen koulutusohjelmien, poikkeuksellisen luokkahuonekokemuksen ja tutkimuksen avulla, jonka avulla tutkinnon suorittaneet voivat olla yhteisön johtajia ympäri maailmaa.

129971_UofCanada-profile.jpg


Miksi UofCanada

 • KANADAN DEGREE
  Jatko kansainvälisesti akkreditoidulle Kanadan tutkinnolle poistumatta Egyptistä
 • KÄYTÄNNÖN KOKEMUS
  Sukella tosielämän työkokemuksiin ja hanki käytännön työharjoittelu-, harjoittelu- ja Co-op-ohjelmia
 • TUTKIMUS KANADASSA
  Koe elämä Kanadassa ja siirry ensimmäisen vuoden jälkeen yliopistosi Kanadan kampukselle
 • SMART CAMPUS
  Nauti täysin tietokoneista luokkahuoneista, aulaista ja viheralueista
 • Ainutlaatuiset ohjelmat
  Navigoi urasi helposti yksilöllisillä erikoistumisilla, jotka keskittyvät markkinoiden tarpeisiin
 • MAAILMALLEN LUOKAN FAKULTTI
  Opi päteviltä kansainvälisiltä professoreilta

129970_IMG_0003-s.jpg

Lisää opiskelija-elämäämme

Vilkas kampuksemme tarjoaa opiskelijoille yhteisopetusta, urapalveluita, tapahtumia ja rikastuttavia ohjelmia ympäri vuoden. Suunnittelemme ja räätälöimme ohjelmasi tarjoamaan lukemattomia mahdollisuuksia opiskelijoille kehittää taitojaan ja saavuttaa täydet mahdollisuudet.

Vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja opiskelija-elämästämme ja heidän tarjoamistaan ohjelmista ja palveluista . Voit myös nähdä kampuksellamme elämämme huipun seuraavalla videolla. Katso lisätietoja opiskelijoiden asumisesta, seuraa tätä linkkiä.

137950_FAQ.jpg

Käy verkkosivuillamme lisätietoja: href = "https://www.uofcanada.edu.eg/

Katso meidät Facebookissa , Instagramissa tai Twitterissä !

Voit myös ladata yrityslehtisen tai tavoittaa tiimimme jäsenen soittamalla numeroon 16838 tai sähköpostitse [email protected] .

 • Lisätietoja pääsyvaatimuksistamme lataa pääsylehtinen .
 • Lisätietoja elämästä kampuksella saat lataamalla Student Life -lehtisen.

Sijainnit

 • Cairo

  2PH7+P3 Kafr ash Shara'inah, Cairo Governorate Desert, Egypt, , Cairo

  Kysymyksiä