Keystone logo
University Centre Reaseheath BSc (Hons) Wildlife Conservation ja ekologia
University Centre Reaseheath

BSc (Hons) Wildlife Conservation ja ekologia

Nantwich, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10 350 / per year *

Kampuksella

* Kokopäiväiset UK / EU-opiskelijat: £ 9,250 / täysipäiväiset opiskelijat: £ 10,350

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

72309_1.jpg

Luonnonsuojelu- ja ekologia-alan kandidaatin tutkinto on suunnattu niille, jotka haluavat kehittää uraa luonnonvaraisten eläinten suojeluun ja tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän akateemisesta tutkimuksesta, jossa on käytännönläheinen koulutus ja kokemus luonnonsuojelusta, ekologiasta ja villieläimistä.

Kurssi sisältää erikoistuneita moduuleja ja käytännön kokemuksia, joissa opiskelijat saavat osaamista ja tietämystä sellaisilla aloilla kuin lajien tunnistaminen, elävät ansastustekniikat, väestöjohtaminen ja strategiat, joilla lajit ja biologinen monimuotoisuus voidaan tehokkaasti säästää.

Alan työ laajentaa tietämystänne säilyttämisestä, ekologiasta ja villieläimistä, ja viimeisen vuoden väitöskirjatyössä on tilaisuus sisällyttää ekologinen kenttätyö. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä luennoitsijoiden kanssa relevanttien ainutlaatuisten tutkimuskokemusten kanssa.

Huomaa: Opiskelijat perustuvat Reaseheathiin tämän kurssin ajan. Opiskelijoille, jotka haluavat elää, asut Asuntoloiden klo Reaseheath College aikana ensimmäinen vuosi.

Kurssi sisältää:

 • Valmiit pääsy monipuoliseen maaseudun vihreään tilaan kampuksen yli, jossa on lähentyvä elinympäristön ja luontaisten luonnonvaraisten lajien yhdistelmä, jonka kanssa opiskellaan.

 • Mahdollisuudet osallistua mielekkäitä säilyttämishankkeita varten paikallisyhteisössä.

 • Mahdollisuuksia harjoittaa merentakaisten kenttäkurssit eri paikoissa, kuten Etelä-Afrikka, Etelä-Amerikka ja Eurooppa.

Mitä opin?

Tämä kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uran luonnonvaraisen eläimistön, ekologian. Opiskelijoille tarjotaan ainutlaatuinen yhdistelmä akateemista tutkimusta käytännön kenttätyötä kehittää erilaisia ​​akateemisia ja ammatillisia taitoja, joilla on tietoa luonnonvaraisten eläinten suojelun, ekologia ja siihen liittyvät tieteenalat. Opiskelijoille tarjotaan dynaaminen oppimiskokemus, jossa yhdistyvät akateeminen tutkimus ja käytännön soveltaminen teemojen säilyttämiseen ja ekologiaan. Kun opiskelija opiskelee villieläinten suojelua

Opiskelijoiden odotetaan opiskelemaan ja suorittamaan 120 opintoviikkoa vuodessa, joka koostuu kuudesta opintojen moduulista / lukuvuodesta. Kaikki vuonna 1 suoritetut moduulit ovat pakollisia tutkimuksia, jotta opiskelijat pääsevät poistamaan perustaitoja ja tietoja, joita tarvitaan jatkokoulutukseen. Vastaavasti opiskelijoilla on mahdollisuus valita tietyille valinnaisille moduuleille vuosia 2

Vuodesta 1 (taso 4) kehität olennaisia ​​tietämyksiä ja taitoja villieläinten suojelussa, ekologiassa, evoluutiossa ja biologisessa monimuotoisuudessa korostaen käytännön kokemusta. Taso 4 -tutkimukseen painotetaan voimakkaasti myös akateemisten taitojen kehittämistä säännöllisen tutoroinnin avulla, jossa on määrätty kurssiopettaja.

Vuosi 2 (taso 5) korostaa painopisteen siirtymistä akateemiseen ja tutkimustietouttaiseen tutkimukseen, kuten väestöhallinnassa, soveltavaan tutkimukseen ja lajien kuntoutukseen. Kaksi-neljä viikkoa (vastaava) harjoittelu tai kentän kurssi sisältyy myös osana ohjelmaa, joko Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai ulkomailla.

Vuosi 3 (taso 6) jatkuu opinnoillasi erityisillä Pathways jotka on suunniteltu edistämään sekä akateemista asiantuntemusta että ammattitaitoa säilyttämisessä

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Vähintään 112 UCAS-pistettä GCE A-tasoista, mukaan lukien luokka C joko biologian, kemian, ihmisen biologian, ympäristötekniikan, tieteen tai sovelletun tieteen alalla. Tyypillinen tarjous BCC / BBC

 • BTEC Laajennettu tutkinto (Applied Science tai vastaava): DMM

 • BTEC-tutkintotodistus (Applied Science tai vastaava): D * D *

 • OCR National Extended / Diploma: ansio-profiili plus yksi edellä luetelluista GCE A-tason aiheista

 • Aikuiset opiskelijat (21-vuotiaat) otetaan huomioon yksilöllisesti.

Jatko-opinnot

 • MSc Wildlife Conservation tai muu jatko-opiskelu tai ammatillinen pätevyys.

Ura-asetukset

 • Alkuperäinen lajienhoito

 • Luonnonvarojen hallinta

 • säilyttäminen

 • Wildlife luottaa

 • Villieläinten kuntoutus

 • Eläintutkimus.

Lukukausimaksut

Korkeakouluopiskelijana sinulla on kaksi pääkustannustulosta; sinun lukukausimaksut ja elinkustannukset.

Kokopäiväiset lukukausimaksut UK- ja EU-opiskelijoille, jotka tulevat yliopistoon joko 2017/18 tai 2018/19, ovat £ 9,250. Nämä palkkiot veloitetaan kurssin jokaisesta lukuvuodesta, ja yliopisto määrää sen vuosittain.

Jos olet kansainvälinen opiskelija tai viimeisimmät tiedot lukukausimaksuista, vieraile sivuillamme opiskelijan rahoitussivulla .

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Ecology and Conservation with a Year in Professional Practice - BSc (Hons)
  • Canterbury, Yhdistynyt kuningaskunta
 • BSc (Ecology)
  • Pretoria, Etelä-Afrikka
 • BSc (Hons) villieläinten ekologiassa ja suojelutieteessä
  • Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta