Keystone logo
University College Isle of Man

University College Isle of Man

University College Isle of Man

Johdanto

UCM: llä on pitkäaikainen maine erinomaisesta koulutuksesta saarella. Olemme ylpeitä siitä, että olemme innoittaneet, haastaneet ja valtuuttaneet oppilaamme vuosien varrella vaikuttamaan myönteisesti ympäröivään maailmaan.

Tarjoamme laajan valikoiman kursseja, joihin kuuluvat akateemiset, ammatilliset ja ammatilliset vaihtoehdot sekä vapaa-aika ja virkistys.

14-16 OHJELMA

Tämän ohjelman tarkoituksena on antaa 14-16-vuotiaille koululaisille mahdollisuus saada parempi käsitys ammatillisesta koulutuksesta ja saarella tarjolla olevista uramahdollisuuksista. Teemme yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa kannustaaksemme ja mahdollistaksemme nuorten koulutuksen edistymisen. Oppilaat käyvät korkeakoulussa puoli päivää viikossa kahden vuoden ajan. Katso lisätietoja 14-16-oppaastamme vuodelle 2021.

JATKOKOULUTUS

Jatkokoulutuskurssimme kattavat laajan valikoiman aiheita, kuten rakentaminen, liike-elämä, hallinto ja tietotekniikka; taide, muotoilu ja media; moottoriajoneuvojen suunnittelu ja valmistus; kampaamo ja kauneushoito; terveydenhuolto; lastenhoito; vieraanvaraisuus ja ateriapalvelu; laskenta ja IT; yleiset opinnot ja urheilu. Lisätietoja on jatko-opas- ja jatkokoulutussivullamme.

KORKEAMPI KOULUTUS

Korkeakouluopetuksemme sisältää HNC: t, HND: t ja MBA: n. Tutkintotason kursseja tarjotaan yhdessä Chesterin yliopiston kanssa. Katso lisätietoja korkeakoulutusoppaastamme tai korkeakoulusivultamme.

Esiintyjät

Teemme yhdessä paikallisten työnantajien kanssa oppisopimusohjelmia , jotka kattavat lähes kaikki saaren alat. Nämä järjestelmät on kehitetty opiskelijoiden ja työnantajien mielessä ja varmistettava, että oppisopimuskoulutuksessa hankitut taidot eivät ainoastaan tue työnantajia, vaan tarjoavat myös oppisopimuskoulutettavalle heidän urallaan etenemiseen tarvittavat taidot ja tiedot. Lisätietoja on oppisopimussivullamme.

PALVELUT LIIKETOIMINNALLE

Tarjoamme myös laajan valikoiman kursseja monilla aihealueilla, joiden tarkoituksena on tukea yhteistyötä saarten yritysten kanssa. Tarjoamme yrityksille seuraavaa:

Yrityspalvelujen ydinpalvelukurssit. Tämä kattaa liikeyritykset; noudattaminen ja lainsäädäntö; terveys, hoito ja hyvinvointi; tekniset ja kokeneet urakoitsijoiden kurssit.

Räätälöity koulutus.

Tilojen ja palveluiden käyttö.

Tutkimusmahdollisuudet.

Apurahojen ja rahoitustietojen saatavuus.

Katso lisätietoja Palvelut yritykselle -sivulta.

VAPAA

Vapaa-ajankurssioppaamme sisältää yli 200 aikuisille suunnattua kurssia, jotka kattavat monenlaisia aiheita, kuten: liiketoiminta ja tekniikka; ruoanlaitto ja kakkujen koristelu; luovat taiteet; yleinen kiinnostus; terveys ja hyvinvointi; ja kielet.

Katso UUSI vapaa-ajan kurssioppaamme vuosille 2020/2021 tai tutustu vapaa-ajan sivuihimme saadaksesi lisätietoja.

VANKIEN KOULUTUS

Olemme vastuussa koulutuksen järjestämisestä Mansaaren vankilassa. Vankilakasvatuksen tavoitteena on vähentää rikoksen tasoa oppimalla ja kehittämällä keskeisiä akateemisia taitoja, jotka tarjoavat arvokasta siirrettävää tietoa työnhakuun vapautumisen jälkeen. Jokaisen opiskelijan henkilökohtainen oppimissuunnitelma keskittyy onnistuneeseen uudelleensijoittamiseen ja kannustaa heitä osallistumaan tuottavasti yhteiskuntaan.

Tenttipalvelu

Valvomme kaikkia tutkintoprosessin elementtejä UCM: ssä, rekisteröinnistä sertifiointiin, jotta varmistamme sujuvan ja stressittömän tenttikokemuksen kaikille opiskelijoille eri kursseilla ja opetussuunnitelmilla. Lisätietoja on tenttipalvelusivullamme.

Sijainnit

  • Douglas

    Homefield Road, IM2 6RB, Douglas

    Kysymyksiä