Keystone logo
University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

Johdanto

UCL University College on Business Academy Lillebaeltin ja University College Lillebaeltin fuusio. UCL University College tarjoaa lahjakkaan työvoiman ja tarjoaa korkeakoulu- ja jatkokoulutusta sekä soveltavaa tutkimusta eri loppukäyttäjille.

UCL University College on alueellinen korkeakoulu, jolla on kampuksia Odensessä, Svendborgissa, Vejlessä, Jellingissä ja Fredericiassa (satelliitti).

Siinä on yli 10000 opiskelijaa ja noin 1000 työntekijää. UCL University College on yksi kuudesta korkeakoulusta Tanskassa ja on kolmanneksi suurin.

Se tarjoaa yli 40 korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluohjelmaa (AP-tutkinto-ohjelmat, Professional BA-ohjelmat ja BA Top Up -ohjelmat) liike-elämän, tekniikan ja rakennusten, koulutuksen ja yhteiskuntatieteiden sekä terveystieteiden aloilla.

Kaikki ohjelmat luonnehditaan ensimmäisen syklin tutkimuksiksi eurooppalaisen laatukehyksen tasoilla 5 ja 6.

Joka päivä UCL University College tekee tiivistä yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten työpaikkojen ja laitosten kanssa opiskelijaharjoittelujen ja -hankkeiden, soveltavan tutkimuksen, huippuyksiköiden sekä jatkuvan ammatillisen ja organisaation kehittämisen suhteen.

UCL University College tarjoaa jatkuvaa ammatillista kehitystä monien alojen ammattilaisille, kuten animaatio, tekniikka, koulutus (teoria ja käytäntö), terveys ja johtaminen yksityisissä ja julkisissa organisaatioissa.

Sijainnit

 • Odense

  Blangstedgårdsvej,4, 5220, Odense

  • Vejle

   Vestre Engvej,51C, 7100, Vejle

   • Jelling

    Stationsvej,4, 7300, Jelling

    • Svendborg

     Klostervænget,2-4, 5700, Svendborg

     Kysymyksiä