Keystone logo
University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

Johdanto

Tervetuloa University College Of Technology Sarawak , joka on yksi maan uusimmista teknologiapohjaisista yliopistoista. Vuonna 2013 perustettu University College Of Technology Sarawak on ainoa yliopisto, jonka kokonaan omistaa Sarawakin osavaltion hallitus.

Borneon sydämessä sijaitseva University College Of Technology Sarawak tarjoaa laajan valikoiman ammatillisia ja teollisuuteen liittyviä akateemisia ohjelmia, joilla on merkitystä erityisesti Sarawakin ja Malesian ainutlaatuisille vaatimuksille. Siksi olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnustetaan Sarawakin ainoaksi "kotikasvatetuksi" TVET-yliopistoksi, jonka tavoitteena on tuottaa koulutettua ja ammattitaitoista henkilöstöpääomaa uusille ja nouseville teollisuudenaloille.

University College Of Technology Sarawak ylpeilee myös ainoana yliopistona maailmassa, joka on saanut arvostetun Platinum-luokituksen Green Building Index (GBI) -kampuksen suunnittelusta kestävän kehityksen edistämiseksi rakennetussa ympäristössä ja energiankäytössä. Kampuksen muotoilu on erittäin vaikuttava, hämmästyttävän kaunis ja huomattavan upea. Tämä moderni ympäristö sademetsän ja luonnon ympäröimänä tarjoaa opiskelijoille suotuisimman oppimisympäristön.

Sijainnit

  • Sibu

    Persiaran Brooke, 96000, Sibu

    Kysymyksiä