Keystone logo
University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

Johdanto

Opiskelijamme arvostavat miellyttävää ilmapiiriä ja henkilökohtaista vuorovaikutusta. Kurssien koulutussisältö perustuu tulevaisuuden työmarkkinoiden kannalta merkityksellisiin aloihin. Rottenburgin ammattikorkeakoulu, jolla on lähes 1200 opiskelijaa, on pieni mutta tulevaisuuteen suuntautunut yliopisto, jolla on selkeä metsäprofiili.

Opinnoissaan yliopisto kehittää monialaisia ratkaisuja metsätalouden, puunhoidon, luonnon- ja ympäristönsuojelun, maisemasuunnittelun, vesihuollon, kestävän aluehallinnon ja uusiutuvien energialähteiden aloilla. Painopiste on (metsä) biomassan aineellisessa ja energiankäytössä, niukkavesi- veden käytössä ja kansainvälisessä kehitysyhteistyössä.

Kaikkien kurssien tarkoituksena on antaa tietoa ja taitoja vastuulliseen ja kestävään luonnonvarojen käyttöön. Tästä tulevaisuuteen suuntautuneesta koulutustarjonnasta HFR on saanut useita palkintoja UNESCO: lta ja voittanut yliopistokilpailun "Profiili ja yhteistyö - huippuosaamisen strategiat pienille ja keskisuurille yliopistoille" Stifterverband der Deutschen Wissenschaftissa.

Sijainnit

  • Rottenburg

    Schadenweilerhof,1, 72108, Rottenburg

    Kysymyksiä