Keystone logo
University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Johdanto

The University of Applied Sciences Wałcz on korkeakoulu, joka perustettiin 1. heinäkuuta 2004. Sen jälkeen, ammattilaiset ovat koulutettuja täällä.

PWSZ in Wałcz tarjoaa täyden ajan ja ulkopuolinen kandidaatin ja suunnitteluohjelmat kestävät 6 tai 7 lukukautta. On seuraavat toteutettujen voimme tarjota yhteistyöhön: Seitsemän lukukauden kandidaatin ohjelma in Management ja tuotantotekniikka, neljä erikoisuuksia valita:

 1. teollinen logistiikka
 2. Ohjelmointi työstökoneiden ja laitetekniikan
 3. Johdon automaattisten tuotantojärjestelmien

Kuuden lukukauden kandidaatin ohjelma pedagogiikka tarjoaa neljä erikoisuuksia:

 1. pedagogiikka aikaisin - kouluopetuksen keskittynyt kouluttamalla opettajia integroidun esikoulu tai peruskoulutuksen,
 2. varhaiskasvatus ja erityinen pedagogiikka - valmistautuu kasvattajat voivat työskennellä pienten lasten kanssa kehityshäiriöt tai vaarassa vammoja.
 3. pedagogiikka lasten ja nuorten hoidon ja uudelleen sosiaalistumisen keskittynyt kouluttaa sosiaalityöntekijöitä pystyy käsittelemään vaikeita nuorille ja nuorten,
 4. pedagogiikka vanhustyön ja geragogy (eldergogy) keskittyi valistaa sosiaalityöntekijät pystyy käsittelemään kaikki elämän vaikeudet ja monimutkaisuus koskevat vanhusten

Kuuden lukukauden kandidaatin ohjelma Physical Education tarjoaa kaksi erikoisuuksia:

 1. Henkilökohtainen turvallisuus ja omaisuuden suoja
 2. Liikunta opetus ylimääräisiä erikoistuminen korjaavia harjoituksia.

Kuuden lukukauden kandidaatin ohjelma talousjohtaja tarjoaa erikoisuuksia:

 1. pankkitoiminta
 2. e-Finance
 3. Julkishallinto hallinta
 4. Kirjanpito johtajille

Kuuden lukukauden kandidaatin ohjelma Information Technology for Liiketalouden tarjoaa erikoisuuksia:

 1. Internet Technologies
 2. IT-järjestelmien hallintaa

Kuuden lukukauden kandidaatin ohjelma Administration tarjoaa erikoisuuksia:

 1. Paikallishallinto hallinto
 2. Hallinto julkisten ja kansallisen turvallisuuden

LISÄINFORMAATIO

PWSZ in Wałcz on kehittynyt dynaamisesti alusta alkaen ja huolimatta "nuorena", on tullut johtava korkeakoulu alueella. Henkilökuntamme jäsenet tulevat tunnettujen yliopistojen ja korkeakoulujen eri puolilta Puola. Oppilaitos sijaitsee kaksi rakennuksista; neo-goottilainen rakennus alusta 20-luvulla, ja entinen kasarmialueella jakautuvat ala on 4,6586 hehtaaria. Rehtorinviraston, muiden viranomaisten vastaanotoilla ja hallinnollisten toimistojen sekä tietokoneluokka, jotkut luento huonetta ja aula sijaitsevat historiallisessa, neo-gootti rakennuksessa. Useimmat tavallisella luokalla ja luennot pidetään entisessä kasarmialueella, jotka on uudistettu ja mukautettu opetuksessa. Luokan ja luentosalit ovat korkeatasoisia ja niissä on laadukas multimedialaitteet. Koska opetuksen laatu on ensisijainen tavoite PWSZ vuonna Wałcz, labs ja luokat opetetaan pienissä ryhmissä ja käyttää nykyaikaista tekniikkaa.

Pääkirjasto resurssit ovat avoinna opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille. Kaikki kirjasto materiaali sisältyvät luetteloihin. On Ura toimisto sekä ylioppilaskunnan ja tieteellinen Student Groups toimiva koulun. Opiskelija voi kehittää tunteita ja etuja. Opintojen aikana he myös hankkia käytännön taitoja osallistumalla työharjoittelun ja oppisopimuskoulutuksen ohjelmia. Koko tutkimuksissa kiinnitetään huomiota sekä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, joiden ansiosta, valmistuneista ovat haluttuja työnantajia.

PWSZ osallistuu Euroopan elinikäisen oppimisen ohjelman Erasmus; ja vuonna 2007 se myönnettiin Erasmus-kortin.

Kaikki asteet ja luottojen aikana saadut tutkimuksissa PWSZ in Wałcz muunnetaan op (European Credit Transfer System) pistettä, joiden ansiosta on mahdollista opiskelijavaihdon kanssa kumppanin yliopistojen ja kouluissa.

Hyvä laatu koulutus on prioriteetti PWSZ, mikä tekee siitä koulun kunnianhimoisia, tunnollisia ja lahjakkaita ihmisiä. Me varmistaa korkean koulutustason ja mahdollistaa saavuttaa tietyt tavoitteet. Pää- ja erikoisuuksia PWSZ in Wałcz helpottavat jatkaa menestyksekkään uran edulliseen työpaikoilla Puolassa ja ulkomailla. On asuntola opiskelijoiden saatavilla; ja kiitos Ura Office, voimme tarjota myös yksityisiä salia.

lokalisointi

Kaupunki Wałcz sijaitsee lähellä Puolan ja Saksan rajalla (150 km.) Ja risteävät pääviestintäjärjestelmän tiet; alkaen rajanylityspaikoilla Szczecin ja Świnoujście Bydgoszcz, Varsova ja furtherto itärajalla (route10) alkaen rajanylityspaikat Swieckon ja Słubice (Frankfurt) Gdańskin, Elbląg ja edelleen Kaliningradiin (reitti 22) Sleesia, Poznan Kołobrzeg ja Koszalin ( reitti 178) Wałcz sijaitsee keskellä Wałeckie järven Distric (Pojezierze Wałeckie), kaunis alue 150 järveä. Itse kaupunki sijaitsee kahden järven välissä, ylimääräisiä pienten järvien hajallaan. Wałcz ympäröi vehreä, aarniometsien useita luonnon muistomerkkejä. Koko Lake District on alle ekologisen suojelun.

Turisti, vapaa-ajan ja ympäristön palveluihin kaupungin tekevät siitä täydellisen paikan luonnon ystäville ja aktiivisia ihmisiä. Wałcz ja sen ympäristö tarjoavat parhaat edellytykset kaikenlaisen matkailutoiminnan; kävely, pyöräily, ratsastus, purjehdus tai melonta.

Keski Sports Centre - Olympialaiset Valmistelu Centre sijaitsee kaupungissa. Urheilijoita eri puolilta maata tulevat tänne urheiluun kokoontumisia. PWSZ opiskelijat myös käytännössä Central Sports Centre.

Walcz

Sijainnit

 • Walcz

  Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

  Kysymyksiä