Keystone logo
University Of Arts From Târgu-Mureș

University Of Arts From Târgu-Mureș

University Of Arts From Târgu-Mureș

Johdanto

Taideyliopisto Târgu-Mures valmistelee parhaillaan näyttelijöitä, nukketeatterijärjestelmiä, ohjaajia, koreografeja, impresarioita, näytelmäkirjailijoita, teatterikriitikoita, suunnittelijoita, romanian ja unkarin kielen musiikinopettajia. Yliopisto on myös instituutio, jolla on teatteri ja nukketeatteri, jotka järjestävät ammattitaitoisia taiteellisia esityksiä kaikkina vuodenaikoina. Târgu-Muresin taiteellisen yliopiston tehtävä keskittyy seuraaviin asioihin:

· Jatko-opintojen, maisteri- ja tohtorikoulutuksen järjestäminen varmistamalla teatteritaiteen, musiikin ja koristetaiteiden luojien ja asiantuntijoiden kehitys tietopohjaisen yhteiskunnan ja kulttuurin parhaiden laatuvaatimusten mukaisesti;

· Teatteritaiteen, musiikki- ja näytötaiteen opettajien ja opiskelijoiden luovien toimien sekä tieteellisen tutkimuksen edistäminen kansallisten ja kansainvälisten arvojen vaatimusten mukaisesti.

· Varmistetaan monikulttuurinen, monikielinen ja uskontojen välinen puuttuminen tasa-arvoon perustuvan opetuksen, oppimisen, luomisen ja tutkimuksen toteuttamiseksi romanian ja unkarin kielillä.

Sijainnit

  • Târgu Mureș

    Strada Köteles Sámuel,6, 540057, Târgu Mureș

    Kysymyksiä