Keystone logo
University of Aruba

University of Aruba

University of Aruba

Johdanto

Tietoja University of Aruba

University of Aruba (UA) on moderni yliopisto, joka tarjoaa korkea-asteen koulutusta, tutkimusta ja sosiaalipalveluja Aruballe ja sen ympäröiville alueille. Aruban-yhteiskuntaan upotettu UA on kulttuurisen monimuotoisuuden malli, joka edustaa itse Aruban-kulttuurin muodostamaa mallia. Opiskelijoita ovat Karibian, Euroopan, Latinalaisen, Aasian ja Amerikan perheen taustat. Nykyiset neljä tiedekuntia ja erilaiset yliopistokeskukset pyrkivät osallistumaan akateemiseen keskusteluun, osallistumaan Aruban kestävään kehitykseen ja edistämään kriittistä avointa ajattelua. Näiden palvelujen tarjoaminen on kriittinen osa UA: n tehtävää antaa takaisin arubalaisyhteisölle.

121313_CopyofUA2015-509.jpg

Yliopiston opiskelijoiden tavoin myös UA: n opetushenkilökunta koostuu monipuolisista omistautuneista tutkijoista Arubasta ja ulkomailta. Tiiviissä yhteistyössä tämä paikallisten ja kansainvälisten tutkijoiden ryhmä edistää lähes 700 opiskelijoiden akateemista kasvua Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lisäksi UA tarjoaa sekä tiedekuntien että opiskelijoiden kehityksen edistämiseksi useita kriittisiä hallinto-, tilat ja yksilöllisiä palveluita, joita tarjoaa ystävällinen ja tukeva UA-henkilökunta.

Yhdistyneen kuningaskunnan juuret juontavat vuoteen 1988, jolloin oikeustieteellisen tiedekunnan (FdR) perustaminen merkitsi Yhdistyneen kuningaskunnan akateemisen kasvun alkua. Vuonna 1993 perustettiin laskentatoimen, rahoituksen ja markkinoinnin tiedekunta (FEF), joka on nyt Yhdistyneen kuningaskunnan suurin tiedekunta, jota seuraa vuonna 2005 vieraanvaraisuuden ja matkailuhallinnon tiedekunta (FHTMS). UA: n viimeisin lisäys on Taide ja tiede (FAS), joka aloitettiin vuonna 2009. UA toivoo tulevina vuosina jatkavansa laajentumista tarjoamalla huippututkinto-ohjelmia sekä paikallisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Näkemys

Rakentaa poikkeuksellinen korkeakoulu- ja tutkimuslaitos, joka on tunnustettu kansallisesti, alueellisesti ja kansainvälisesti johtajaksi korkealaatuisessa opetuksessa ja asiaan liittyvässä tutkimuksessa, joka kouluttaa opiskelijoita kestävään ja dynaamiseen tulevaisuuteen. Pyrimme olemaan paikka, joka korostaa ja edistää mahdollisuuksia, vapauksia sekä henkilökohtaisia ja sosiaalisia vastuita.

Tehtävä

Kokoa inspiroituneet ihmiset, jotka suorittavat ja toimittavat laadukasta tutkimusta ja korkea-asteen koulutusta, parantaakseen opiskelijoiden ja alumnien kykyä osallistua dynaamiseen ja jatkuvasti muuttuvaan maailmaan, mikä johtaa vastuuntuntoisiin, tyytyväisiin globaaleihin kansalaisiin, jotka ovat elinikäisiä oppijoita ja jotka ovat valmiita myötävaikuttaa positiivisesti yhteisön elämänlaatuun.

Meidän arvomme

University of Aruba arvostamme avoimuutta, henkilökohtaista ja sosiaalista tietoisuutta, yhteistyötä, tietoisuutta, huippuosaamista, saavutettavuutta ja innovaatiota, jotta voimme tulla parhaiksi opettajiksi ja tutkijoiksi.

Kansainväliset opiskelijat: UA: n opiskelun edut

University of Aruba opiskelun edut ovat:

 • Pienet luokat;
 • Multimediapalvelut;
 • Interaktiivinen ja henkilökohtainen opastus;
 • Ryhmätyö ja kenttäprojektit;
 • Opiskelija-elämän yhdistäminen sosiaaliseen elämään ja yhteisötyöhön;
 • Aktiivinen opiskelijaryhmä, aktiviteetteja ja paljon muuta.

Kansainvälisenä opiskelijana et ole yksin: olemme ylpeitä kansainvälisistä luokkahuoneistamme ja kansainvälisestä henkilöstöstämme.

Yliopisto auttaa mielellään kansainvälisiä opiskelijoita ilmoittautumisessa, viisumihakemuksissa, asumisessa ja muissa hallinnollisissa kysymyksissä.

121767_IMG_9793.jpg

Ota yhteyttä UA: han

UA: n pääkampus sijaitsee keskeisellä paikalla Oranjestadin keskustassa kävelymatkan päässä kaupoista, ravintoloista ja rannoista. Opiskelijat voivat nauttia tunnelmasta pääkampuksella, joka sijaitsee historiallisessa ja kauniissa de La Salle -rakennuksessa. Jokainen luokkahuone on moderni, ja se tarjoaa opettajille ja opiskelijoille uusinta tekniikkaa huipputason saavuttamiseksi koulutuksessa. Äskettäin UA on alkanut tarjota opiskelijoille mahdollisuuksia verkkokoulutukseen. Pääkampuksella on myös laajeneva kirjasto ja täysin varustettu tietokonekeskus / luokkahuone. Satelliittirakennuksessamme APEX: llä, joka sijaitsee LG Smith Boulevardissa, on useita keskuksia ja toimistoja, jotka edistävät akateemista kasvua, koulutusta ja tutkimusta.

Nämä UA-keskukset ja -toimistot auttavat UA: ta tulemaan Karibian johtajaksi akateemisen huippuosaamisen saavuttamiseksi.

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Sijainnit

  • Oranjestad

   J. Irausquinplein,4, , Oranjestad

  Kysymyksiä