Keystone logo
University Of Balamand

University Of Balamand

University Of Balamand

Johdanto

University Of Balamand tulevaisuuden ajattelulaitos korkeakouluille, joka antaa sekä tutkijoille että tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden esittää epätavanomaisia kysymyksiä ja poikkitieteellisiä rajoja ajatuksenvapauden säilyttämiseksi ja kulttuurienvälisen vuoropuhelun rikastamiseksi Libanonissa ja arabimaailmassa.

University Of Balamand perusti itsenäinen voittoa tavoittelematon korkeakoulu korkeakoulussa vuonna 1988 patriarkka Ignatius IV, Antiokian ortodoksisen kristillisen kirkon patriarkka. Innoittamana Antiokian kristillisen ortodoksisen kirkon perinteestä ihmisyyden hyvinvoinnin ja sen korkeimpien suvaitsevaisuuden, avoimuuden ja myötätunnon arvojen edistämisessä; yliopisto toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleiksi eikä tee syrjintää uskonnon, rodun, sukupuolen, kansallisuuden tai fyysisen vamman perusteella.

University Of Balamand vahvasti sitä mieltä, että ajattelu ilman soveltamista ja merkitystä ihmisten tarpeisiin on epätäydellistä; Siksi se tarjoaa opiskelijoille käytännön teorioiden soveltamista, asiaankuuluvaa koulutusta ja käytännön tietoa omilla aloillaan. Tutkijoita ja opiskelijoita kutsutaan jakamaan yliopiston omistautuminen valmistuville ammattilaisille, jotka ovat monipuolisia kriittisiä ajattelijoita ja aktiivisia kansalaisia yhteiskunnassa.

Yliopistoa hallinnoi presidentti, jota avustavat varapuheenjohtajat, dekaanit ja johtajat; yhdessä he ovat tilivelvollisia hallintoneuvostolle, joka koostuu 34 jäsenestä. Suurin osa ohjelmista noudattaa amerikkalaista koulutusjärjestelmää ja ne toteutetaan englanniksi, lukuun ottamatta muutamia ranskan ja arabian ohjelmia.

Sijainnit

  • Souq El Gharb

    Souq El Gharb, Libanon

    Kysymyksiä