Keystone logo
University of Cambridge Corpus Christi College Maantieteen kandidaatti
University of Cambridge Corpus Christi College

Maantieteen kandidaatti

Cambridge, Yhdistynyt kuningaskunta

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Maantiede ja sen kiinnostus maapalloa, ympäristöjä, ihmisiä ja paikkaa kohtaan sekä erilaiset metodologiset lähestymistavat eroavat useimmista luonnontieteiden tai yhteiskuntatieteiden kursseista. Maantieteilijät ovat ongelmanratkaisijoita, jotka pystyvät tasapainottamaan ja tutkimaan kvalitatiivista ja kvantitatiivista tietoa ja jotka katsovat maailmaa sen kaikissa yhteyksissä. Maantieteen opiskelu Cambridgessä vie sinut Itä-Anglian salmilta aktiivisten tulivuorimaisemien kautta globaaleihin ilmastofutuureihin - ja muuhun. Kaikki nämä tutkittiin sosiaalisten, kulttuuristen ja historiallisten maantieteiden linssien kautta, samoin kuin geologian, biologian ja fysiikan kautta, jotka tukevat prosesseja.

Maantieteen ala heijastaa laajuutta, monimuotoisuutta ja huolta "todellisesta maailmasta", jota ei voida kaventaa yksinomaan inhimillisiin tai fyysisiin kysymyksiin. Osa IA: n opiskelijoille tutustutaan siis laajaan valikoimaan aiheita, filosofioita, metodologioita ja taitoja, jotka luonnehtivat nykyaikaista maantiedettä, ennen kuin heidät kutsutaan IB: ään valitsemaan erikoisalojaan tai, kuten on yleistä, valitsemaan hajautuvia tai näytteitä , sekä tieteelliset että yhteiskuntatieteelliset aiheet. Tieteidenvälisyys on yksi kohteen suurimmista vahvuuksista ja keskeinen taito, jonka Cambridgen maantieteilijät ottavat mukanaan koko elämän.

Osassa IB ja II opiskelijat valitsevat artikkeleista, kuten vulkanologia, jäätiköt, biogeografia, ympäristönmuutos ja maapallon havainnointi tieteellisellä puolella, sekä poliittiset ekologiat, kaupunkimaantieteet, kehitys, arktisen alueen maantiede, väestötieteet ja tiedon maantieteet . Nämä erilaiset artikkelit edistävät kuitenkin maantieteellisten teorioiden ja menetelmien kehittämistä, ja ne pidetään yhdessä maantieteellisen ajattelun ja tekniikoiden ydinlehtien kautta. Opetus tapahtuu luennoilla, laboratoriotunneilla, opintomatkoilla ja pienryhmäisissä "esimiehissä", jotka tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia keskustella ideoista ja yksityiskohdista. Mielestämme se on palkitseva ja jännittävä ohjelma, joka edustaa modernin maantieteellisen kurinalaisuuden merkitystä ja sisältöä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Maisteriohjelma
    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • BA maantieteessä kansainvälisellä tutkimuksella
    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • BA maantieteessä ammatillisella sijoittelulla
    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta