Keystone logo
University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Johdanto

Tervetuloa verkkosivuilla yliopiston Colima, oppilaitos sijaitsee länteen Keski-Meksikossa alueella. Täältä löydät tietoa jokapäiväistä elämää, koulutusmahdollisuuksia, tieteen sekä kulttuurin tieteellisen infrastruktuurin.

Yliopisto ovat sopineet, että on aika ottamaan yhteiskuntavastuuta pikemminkin kuin filosofia, koska elämäntapa, jonka avulla voimme tarjota koulutuspalveluja edistää muutosta ja kehitystä, mikä osaltaan rakentamassa oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa ja läpinäkyvä.

Tämän saavuttamiseksi uudistamme tunnetta yliopiston opiskelijat, opettajat, tutkijat, huoltohenkilöstö, ylläpitäjät ja virkamiehet sytyttää rakkautta ja kunnioitusta työtä teemme ja ennen kaikkea, että toimielin.

Yliopisto Colima on johtava instituutio muodostava ammattilaiset ja tutkijat luovia mielessä innovatiivinen, humanistinen ja erittäin kilpailukykyinen, sitoutunut tasapainoista kehitystä yhteiskunnan, kansallisen ja kansainvälisen ympäristö.

Strategian että edistämme, toistaiseksi pappilassa hallinto perustuu Education for Social Responsibility, jolla pyritään että laitos voi ottaa voimakkaammin sen yhteiskunnallisesta vastuun puitteet, jotka edistävät ihmisen kehityksen sekä yliopistojen ja yhteiskunnan itse. Se edellyttää tukea ja luottamusta ihmisiä, kunnioittaa heidän oikeutensa ja laajentaa tilaa kykynsä, jotta he voivat olla mestareita oman kohtalonsa, omaksi hyödykseen ja niiden ympäristössä. Siksi kutsumme sinut sivustoon kertoa teille työtä yhteisömme ja laittaa käytettävissänne tila yhteydenpitoa yliopistomme.

75-vuotiaan yliopistossa Colima on perustettu, sitoutumistamme yhteiskuntaan ja opiskelijoiden on suurempi koska elämme aikana, jolloin uudet teknologiat kehittyvät jatkuvasti, joten yliopiston Colima on päättänyt uskaltaa sosiaaliset verkostot jotta murtamaan tilaa ja aikaa, saavuttaa lähestymistapa ja suurempi rapport opiskelijan, yhteiskunnassa ja maailmassa.

Ansioluettelo synteettiset

akateemista koulutusta

Rehtori on KHT ja sai aste Master in Business Administration yliopistosta Colima joka huipentui Peña Colorada palkinnon.

työtehoa

Hän on osallistunut sisäisen tarkastajan eri virastojen liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset sekä yliopistossa Colima. Hän on toiminut koko ajan tutkija professori tiedekunnan Accounting ja hallinnon kampus Colima, Alueellinen Chief, General koordinaattori hallinto ja varainhoito ja sihteeri yliopiston Colima.

Maksut ja tunnustukset

 • Operaattori vastaa valtion Meksikon Colima esimerkiksi Yhdistetty Pääsihteeri Viestinnän ja kuljetus ohjelma.
 • Hallituksen jäsen National Association of Distance Education System.
 • Varapuheenjohtaja valtion suunnittelu komissio Korkeakoulu- osavaltiossa Colima.
 • Täysjäseneksi valtion koordinointi Child Support Grant Program, ennen PRONABES.
 • Puheenjohtaja Awards komitean West Central Region of ANUIES.
 • Puheenjohtaja ensimmäinen. Alueelliset parlamentaarinen kokous tekemän National Association ja Korkea-asteen oppilaitosten yhteistyössä ANUIES Keski luoteisaluetta ja edustajainhuoneen, pidettiin Manzanillo, eversti 01 heinäkuu 2013.
 • Hän sai "parlamentaarisen Medal" senaatin Venäjän federaation XXII Aasian-Tyynenmeren asioiden foorumi pidettiin Puerto Vallarta, Jalisco, päivänä tammikuuta 2014.
 • Nimitetty jäsen valtioneuvoston valtion Colima Transplants ja elinsiirtokeskus State. Myöntämä terveysministeriön ja sosiaaliministeriön valtion hallituksen. 10 huhtikuu 2014. Colima, Col.
 • Sihteeri työpöydän "haasteet ja Prospects korkeakoulutuksesta" at ylimääräisessä kokouksessa alueneuvoston Western Center ANUIES pidettiin Guanajuato 4. heinäkuuta 2014.

komponentti tarkoituksiin

Komponentti integroi varten alakomponentteja opetuksen, tieteen, kulttuurin levittäminen ja laajentaminen palveluihin.

Alikomponentin opetus, on perustettu puitteet suunnittelun ja toimielinten kehitykseen sisällyttämällä sosiaalisen vuorovaikutuksen teoriat, humanistinen, Behavioristina kognitivismi ja konstruktivistinen muun muassa johon yliopisto-opetus on perustettu ja toimii perustana

Sijainnit

 • Colima

  Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Kysymyksiä