Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Johdanto

USKALLA SHINE

Delawaren yliopisto on sitoutunut huippuosaamista ja jatko koulutuksen, tutkimuksen ja palvelu.

Juurilta yksityisenä akatemia vuonna 1743, laitos on nykyään tutkimusintensiivinen, teknologisesti yliopisto, jossa maailmanlaajuinen vaikutus. Liity meihin.

Tarinamme Meidän alumni kertoa tarinan saavutus - ensimmäisestä luokka, joka sisälsi kolme allekirjoittajat itsenäisyysjulistus ja allekirjoittaja perustuslain on Nobel-palkittu tiedemies, Tony palkittu koreografi ja nykyinen varapresidentti Yhdistyneiden valtioissa.

Meidän erottaa tiedekunnan sisältää kansainvälisesti tunnettuja kirjailijoita, tutkijoita ja taiteilijoita. State-of-the-art tilat tukevat UD: n opetus-, tutkimus- ja palvelutoimintaa.

Campus elämä on kutsuva - rikastaa erottaa vierailevia puhujia, NCAA Division I intercollegiate yleisurheilu, 300-plus mukana opiskelijajärjestöt, konsertteja ja muita taide-ja kulttuuritoimintaa.

Sen lisäksi meidän elinvoimainen pääkampuksesta Newark, UD on eri puolilla valtion - Wilmington, Dover, Georgetown ja Lewes. Kukoistava tutkimus-ulkomailla ohjelma ja laajentaa kansainvälisiä kumppanuuksia edelleen parantaa meidän opiskelijoiden koulutuksen maailmankansalaisia.

Käynnistämässä yhteisömme Kihloissa, omistettu, uskollinen ja innostunut muutamia adjektiiveja, jotka kuvaavat Delawaren yliopisto yhteisöä.

Yliopisto on tärkeä osuus kaupungin Newark ja Delawaren osavaltion, työtä paremmin yhteisölle palveluprojekteja, tutkimus hyötyvät paikalliset virastot ja teollisuuden sekä julkisen tilaisuuden koko valtion.

Niistä yliopiston suurimmista vahvuuksista on sen pitkä ja vilkas perinteet julkisen palvelun. Hiljattain kansallinen tutkimus, 75 prosenttia UD opiskelijoista ilmoitti, että he osallistuivat yhdyskuntapalveluun, kun he olivat eläkeläiset. Vuonna 2015 UD tunnustettiin yhteisön Engagement Luokittelu päässä Carnegie säätiö Advancement Opetus.

UD on paikka kuulla maailmankuulu kaiuttimet, nauttia ensiluokkaista musiikki ja teatteri, yllyttää Fightin "Blue Kanat joukkuetta ja nähdä pakottavia näyttelyitä, jotka kaikki täydentävät rikas akateeminen kokemus.

Delawaren yliopisto on tutkimukseen keskittyvä yliopisto, jossa suuri joukko OHJELMIEN, osastojen, koulut, keskukset ja muut MONTA alajärjestöistä.

Tärkeimmät Campus: Newark, Deleware

Yleisurheilu: 21 NCAA Division 1 joukkueet

Perusti: 1743

Presidentti: Dennis Assanis

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Kysymyksiä