Keystone logo
University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

Johdanto

Opiskelijamme monimuotoisuus heijastaa palvelemamme alueen monimuotoisuutta. Se heijastaa maailman muuttuvia kasvoja. Detroit tarjoaa täydellisen yliopistokokemuksen, joka sisältää syttyvän sosiaalisen kohtauksen, perusteellisen tutkimuksen, tosielämän valmistelun ja harjoittelumahdollisuudet koko vilkkaassa kaupunkikuvassaan.

Intiimin yhteisön ja mahdollisuuksien välisen tasapainon ansiosta Detroit Mercy on ihanteellinen niille, jotka etsivät vilkasta yliopistokokemusta laitoksessa, jolla on pitkä maine akateemisesta huippuosaamisesta. Tiedekuntamme ovat asiantuntijoita ja mentoreita, jotka ajavat sekä akateemista että käytännön tiedon soveltamista ja antavat aikaa työskennellä opiskelijoiden kanssa yksi kerrallaan.

Harvat yliopistot tarjoavat valikoiman Detroit Mercy -ohjelmassa tarjottuja tieteenaloja ja ohjelmia, mutta kattavat koko ihmisen: mielen, kehon ja hengen kehityksen. Täällä koulutus on rikkaampaa, koska se juurtuu perustajakumppaniemme, Jeesuksen seuran ja armon uskonnollisten sisarten, ihanteisiin, ihanteisiin, jotka korostavat taitojemme ja tutkintojemme avulla maailman parantamista kaikille.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Detroit

    West McNichols Road,4001, 48221, Detroit

    Kysymyksiä