Keystone logo
University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

University of Dunaújváros

Johdanto

Meistä

Rehtorin tervehdys

"Lahjakkuus löytää tiensä" - kuten vanha sanonta kuuluu. Vaikka jokaisella viisaudella ja kansanhavainnolla on perustotuutensa, mielestäni nopeasti muuttuvassa maailmassamme täydennystä tarvitaan. Lahjakkuus löytää tiensä, mutta auttaa kuitenkin säilyttämään sen. oikea tapa ja pienten vaikeuksien välttäminen on meidän vastuullamme, ohjaajien, opettajien ja ammattilaisten tehtävä.

Olemme ylpeitä menestyksestämme ja tuloksistamme käytännön tieteiden alalla sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. opettajien ja tutkijoiden tieteellinen tunnustaminen etenkin teknisellä ja informatiivisella alalla; mahdollisuus yhteistyöhön kilpailukykyisen sektorin kanssa; tuloksemme kaksois- ja ammattikoulutuksessa.

Tavoitteet ovat samat: löytää, opettaa ja tukea lahjakkaita, antaa maailmalle vastuullinen, valmistunut henkilö, joka on halukas opiskelemaan ja selviytymään valitun ammatin tehtävistä. Nopeatempoisessa maailmassa ihmiset voivat luottaa muutamiin arvoihin ja toivon, että University of Dunaújváros on yksi näistä arvoista.

Dr. Habil András István

Rehtori

University of Dunaújváros

UOD tänään

University of Dunaújváros sijaitsee Unkarin keskustassa ja sillä on johtava asema alueensa korkea-asteen koulutuksessa.

Yliopistossamme on noin kaksi tuhatta opiskelijaväestöä, mukaan lukien jatkuvasti kasvava kansainvälinen opiskelijayhteisö. Yliopisto tarjoaa poikamies-, maisteri- ja kesäkouluohjelmia monenlaisilla tieteenaloilla, jotka vaihtelevat mediasta ja liiketaloudesta insinöörin opintoihin.

University of Dunaújváros tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen kilpailukykyinen, käytännöllinen koulutus ja keskittyneet taidot, joita heidän uransa rakentamiseksi tarvitaan työmarkkinoille tullessa. Ammattikorkeakoulu arvostaa korkeasti ajantasaisia taitoja ja soveltavaa tutkimusta. Kansainväliset ja kansalliset yhteydet ja kumppanuudet yritysten ja muiden korkeakoulujen kanssa ovat olennainen ja olennainen osa opetus- ja tutkimustoimintaamme.

Bolognan prosessin vaatimusten mukaisesti, keskittyen yhtenäisen eurooppalaisen opintosuoritusten ja arvosanojen siirtojärjestelmän (ECTS) odotuksiin University of Dunaújváros tarjoaa akkreditoitua eurooppalaista koulutusta. Valmistuneilla opiskelijoillamme on mahdollisuus löytää työtä kaikkialta maailmasta saatuaan vankan ja kilpailukykyisen tiedon.

Yliopistojemme aidosti opiskelijakeskeinen, ystävällinen ja monikulttuurinen oppimisympäristö tekee ohjelmista entistä houkuttelevammat ulkomaalaisille opiskelijoille.

Kampuksen ominaisuudet

    Sijainnit

    • Dunaújváros

      H-2400 Hungary, Dunaújváros Táncsics M. str. 1/A., 2400, Dunaújváros

    Kysymyksiä