Keystone logo
University of Hartford

University of Hartford

University of Hartford

Johdanto

Miksi UHART?

Erottuaksesi sinun on oltava rohkea.

University of Hartford autamme sinua merkitsemään maailmaa. Ainutlaatuinen yhdistelmä haastavia tutkijoita, poikkeuksellisia tiedekuntia, opiskelija-elämää ja tukea opastaa sinut yliopistouran läpi. Joten miksi UHart? Koska meillä on kaikki.

Haastavat tutkijat

Autamme sinua yhdistämään intohimosi unelmaammattisi kanssa. Olemme koostettu seitsemästä elinvoimaisesta koulusta, jotka kaikki kukoistavat rinnan toistensa kanssa. Yli 100 suurten yhtiöiden palveluksessa on jokaiselle jotakin aloilla, jotka ulottuvat liiketaloudesta, hoitotyöstä, koulutuksesta ja taiteista uskontotieteen ja kemian aloihin. Tutki mitä rakastat ja rakasta mitä opit.

Poikkeuksellinen tiedekunta

Odota paljon professoreiltasi. He odottavat sinulta paljon.

Tiedekunnassamme ovat harjoittelevia taiteilijoita, uraauurtavia tutkijoita, julkaistuja kirjoittajia, maailmanlaajuisia visionäärejä ja suorastaan loistavia tutkijoita. Opiskelijoiden ja tiedekuntien suhteella 9: 1 voit olla vuorovaikutuksessa kollegoiden, ammattilaisten ja tiedekuntien kanssa monenlaisilla ajatuksilla ja kokemuksillasi täällä UHartissa.

Opiskelijaelämä

UHart ei ole kaikki hauskaa ja pelejä, mutta rehellisesti, osa siitä on. Vain siksi, että UHart-koulutus on tiukkaa, ei tarkoita sitä, ettemme osaa rentoutua. Itse asiassa jotkut syvimmistä ystävyyssuhteista, joita teet täällä, alkavat todennäköisesti kun pelaat sisämaassa urheilua, osallistut opiskelijahallintoon, liittyt a cappella -ryhmään tai mihin tahansa yli 100 seuroomme.

Tuki

Emme ole samanlaisia, eikä meitä koskaan tarkoitettu olemaan. Osa UHartin kauneudesta on se, että rohkaisemme opiskelijoita omaksumaan yliopistokokemuksensa ja tarjoamme tukea, joka auttaa heitä tekemään sen kaikilla vaiheilla. UHart-opiskelijoilla on pääsy poikkeukselliseen opiskelijoiden menestyskeskukseen. Tarvitsetpa apua luokkahuoneessa tai siitä pois, olemme täällä sinua varten.

Yleisurheilu

Olipa kyseessä huippuvalmentajien palkkaaminen tai huippuosaajien houkutteleminen, luomme joukkueita, joilla on yhteinen tavoite: olla dynaamisin, monipuolisin ja vahvin urheilija. 17 Division I -urheilu- ja voittajajoukkueemme lisäksi olemme sitoutuneet olemaan huippututkija-urheilijoita. 3,37 yhdistetty GPA heijastaa sitoutumistamme akateemisiin prioriteetteihin sekä vahvaa urheilutaitoa.

Sijainti

Viheralueiden ja metsäisten polkujen ympäröimämme 350 hehtaarin kampuksemme sijaitsee kolmen kaupungin risteyksessä: Hartford, West Hartford ja Bloomfield. Pääkaupunkiseudun läheisyyden lisäksi University of Hartford on vain kahden tunnin päässä Bostonista ja New Yorkista. Sijaintimme tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia tutustua New Englandin vilkkaaseen kulttuuriin, kaupunkeihin, rantoihin ja vuoristoon. Se tarkoittaa myös, että olemme luoneet suhteita moniin erilaisiin yrityksiin ja organisaatioihin, mikä tekee työharjoitteluista ja muista ammatillisista vaihtoehdoista helposti saatavissa.

Toisin kuin mikään muu.

Hyvät yliopistot antavat sinulle tarvittavat taidot aloittamiseen valitsemallasi alalla. Suuret yliopistot antavat sinulle sen ja enemmän: elinikäisen kyvyn kyseenalaistaa, löytää, muuttaa ja kasvaa.

Tervetuloa University of Hartford .

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • West Hartford

    200 Bloomfield Avenue, West Hartford, CT, USA., 06117, West Hartford

    Kysymyksiä