Keystone logo
University of Kent Sosiologia ja sosiaalinen antropologia - BA (Hons)
University of Kent

Sosiologia ja sosiaalinen antropologia - BA (Hons)

Canterbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Request duration

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Sosiologia tarjoaa keinoja ymmärtää maailmaa, joka on ennennäkemättömän sosiaalisen muutoksen ja epävarmuuden kohteena. Ohjelmassa opitaan ymmärtämään sosiologisen ajattelun ja tutkimuksen keskeisiä perinteitä ja nykykehitystä. Ohjelmassa on myös useita erikoisaloja, kuten rotu ja etninen identiteetti, väkivallan, terrorismin ja yhteiskunnan sosiologiset lähestymistavat, uudet mediateknologiat, terveyden sosiologia, sukupuoli ja sukupuoli sekä tieteen ja teknologian sosiologia.

Sosiaalinen antropologia

Antropologia käsittelee suurta kysymystä - mikä tekee meistä ihmisiä?

Tutkintosi sosiaaliantropologian osa-alueella tutkit, miten ja miksi teemme asioita, joita teemme, esimerkiksi miten työskentelemme, käytämme teknologiaa ja neuvottelemme konflikteista, suhteista ja muutoksista.

Antropologian tutkinto antaa sinulle perusteellisen ymmärryksen lajimme historiasta ja käyttäytymisestä sekä erilaisen näkökulman maailmaan. Antropologian laitoksemme tarjoaa integroitua sosiaalista ja biologista antropologiaa, erinomaisen opiskelija-henkilökunta-suhteen ja huipputekniset tietotekniikkalaitteet.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Chat with students

Kysymyksiä