Keystone logo
University of Latvia Kulttuuri- ja sosiaaliantropologian kandidaatti
University of Latvia

Kulttuuri- ja sosiaaliantropologian kandidaatti

Riga, Latvia

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2 420 / per year *

Kampuksella

* 2 200 euroa vuodessa EU/ETA/Sveitsin kansalaisille, pysyvän oleskeluluvan haltijoille ja heidän perheenjäsenilleen.

Johdanto

  • Humanistinen tiedekunta.
  • Palkinnot: Humanististen tieteiden kandidaatti antropologiassa.
  • Opintopisteiden määrä: 120 opintopistettä tai 180 op.
  • Akkreditointi: Opinto-ohjelma on akkreditoitu (tarkistetaan 2024).

Opinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille vankan antropologisen tiedon ja tutkimustaitojen perustan, jolle he voivat rakentaa myöhempää akateemista tai ammatillista uraansa. Se kattaa antropologisen teorian, taloudellisen ja poliittisen antropologian sekä sukupuolen ja uskonnon antropologian pääteemat ja auttaa siten opiskelijoita kehittämään kriittistä ajattelua ja monitieteisiä analyysitaitoja. Ohjelma on pääosin suunnattu julkiseen antropologiaan ja Baltian alueeseen, mutta opiskelijoita rohkaistaan kehittämään ja tutkimaan omia tutkimusaiheitaan laitoksemme kokeneiden ohjaajien tuella.

Vanhemmalla ohjelmahenkilöstöllämme on tohtorin tutkinto maailman parhaista korkeakouluista ja he ovat aktiivisia julkisuudessa kannustaen myös opiskelijoitaan ilmaisemaan mielipiteitään ja tutkimustuloksiaan joukkotiedotusvälineissä.

Ohjelma käyttää ERASMUS- vaihtosopimuksia lähettääkseen opiskelijoita muihin eurooppalaisiin yliopistoihin ja toivottaa ulkomaiset opiskelijat tervetulleiksi Latviaan.

Asuu Latviassa

Latvia on Euroopan unionin ja Schengen-alueen jäsen. Sen pääkaupunki Riika on Baltian alueen metropoli. Riika on listattu maailman parhaiden opiskelijakaupunkien joukkoon. Se on turvallinen kaupunki. Elämä Latviassa ei ole kallista verrattuna Länsi-Euroopan maihin. Latvia tarjoaa edullista koulutusta. Löydät lisää tietoa käytännön käsikirjasta kansainvälisille opiskelijoille.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Apurahat ja rahoitus

Uramahdollisuudet

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä