Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Management and Technology

University of Management and Technology

University of Management and Technology

Johdanto

Tietoja UMT: stä

University of Management and Technology (UMT) perustettiin vuonna Arlington, Virginia tammikuussa 1998. umt on vuokrattu valtioneuvosto korkeakouluopetuksesta Virginia (SCHEV) ja hyväksymiä etäopetusviranomainen akkreditoivan komissio (DEAC). Projektinhallinnan UMT: n koulutusohjelmia akkreditoi myös Project Management Institute (PMI) -organisaation Global Accreditation Center (GAC). UMT on korkeakouluopetuksen akkreditoinnin neuvosto (CHEA) ja maailmanlaajuisen rekisteröidyn koulutuksen tarjoajan institutionaalinen jäsen.

UMT on Yhdysvaltain opetusministeriön lupa myöntää liittovaltion opintotuki (FSA) tukikelpoisille opiskelijoille, jotka ovat rekisteröityneet tukikelpoisiin ohjelmiin UMT: ssä. UMT: n on hyväksynyt US Homeland Securityin Yhdysvaltain kansalaisuus- ja maahanmuuttovirasto hyväksyvät F-1-viisumin opiskelijat. Yhdysvaltain ulkoministeriö valtuuttaa UMT: n sponsoroimaan J-1-viisumin kansainvälisiä vaihto-opiskelijoita.

Virginia State Approving Agency hyväksyy UMT: n eri veteraanien koulutusetuohjelmia varten.

UMT tarjoaa perustutkinnon ja jatkotutkinnon niille, jotka haluavat saada ajantasaista tietoa, taitoja ja näkemyksiä hallinnoinnista ja tekniikasta, joita tarvitaan toimimaan tehokkaasti nykyaikaisissa, nopeissa ja monimutkaisissa yrityksissä. UMT on sitoutunut huippuosaamiseen johtamis- ja teknologiakoulutuksessa. Sen kurssit keskittyvät nykyaikaiseen johtamiseen ja teknologiaan. Tiedekunnan jäsenet tutkitaan tarkasti varmistaakseen, että UMT-ohjaajilla on tasapaino tieteellisten ja käytännöllisten oivallusten kanssa nykyisestä johtamiskäytännöstä ja teknologiasovelluksista. UMT-yhteisön jäsenet uskovat tiiviisti, että yliopistojen on pysyttävä teknisen muutoksen kärjessä. UMT on sitoutunut työllistämään nykyaikaisen opetusteknologian tarjoamalla opiskelijoilleen parhaan hallinnan ja tekniikan koulutuksen.

UMT-tiedekunnalla ja henkilökunnalla on laaja johtamis- ja koulutuskokemus pääosastojen, yritysten, voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja valtion virastojen kanssa. Näihin yhteisöihin kuuluvat valtiolliset konttorit, kuten Valkoinen talo, National Standards and Technology Institute, puolustusministeriö, energian osasto, valtiovarainministeriö, kansallinen terveysinstituutti, sisäinen tulovirasto ja sosiaaliturvalaitos ; suuryritykset, kuten AT

Verkko-opetuksen kautta opiskelijat ympäri Yhdysvaltoja ja kahdeksankymmentäseitsemän maata ovat ilmoittautuneet UMT: hen. UMT on maailmanlaajuisella tavoitteenaan sitoutunut tuomaan parhaan tietämyksen, käytännön ja ammattitaidon opiskelijoille kaikkialla.

UMT sijaitsee Rosslynissa, Arlingtonissa, Virginiassa, vain muutaman minuutin päässä Washington DC: n keskustasta. Rosslyn on kiireinen kaupallinen ja liittovaltion valtionvirastoalue. Rosslyn pääsee helposti koko Washingtonin suurkaupunkialueella metrolla ja on kätevä lentoliikenteessä Dullesin kansainvälisen lentokentän ja Ronald Reaganin Washingtonin kansallisen lentokentän kautta.

Sijainnit

  • Arlington

    1901 Fort Myer Drive, , Arlington

Kysymyksiä