Keystone logo
University of Mauritius

University of Mauritius

University of Mauritius

Johdanto

Meistä

University of Mauritius (UoM) sijaitsee Reduitissa, pienessä kaupungissa Mauritiuksen sydämessä. UoM perustettiin vuonna 1965 olennaisesti kansallisesti. Aluksi yliopistossa oli kolme koulua, jotka olivat maatalous, hallinto ja teollisuustekniikka. Ajan myötä se on laajentunut kattamaan viisi tiedekuntaa, nimittäin maatalouden, tekniikan, laki- ja hallintotieteiden, luonnontieteiden sekä yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden. Parantaakseen perinteistä kasvokkain tapahtuvaa opetusta yliopisto hyödyntää innovatiivisia oppimistekniikoita, kuten etäopetusta ja verkko-oppimista. Vuosien mittaan UoM on kehittynyt maan ykkösyliopistoksi, joka keskittyy tutkimukseen ja konsultointiin sekä perus- ja jatko-opintojen kehittämiseen Mauritiuksen talouden vaatimuksiin.

Yliopiston visio ja tehtävä

Näkemys

Sijoittaa UoM: n tutkimushankkeeseen ja yrittäjyyteen erikoistunut yliopisto.

Tämä uusi visio antaa UoM: lle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti ihmisen, henkisen, liike-elämän ja sosiaalisen pääoman rakentamiseen, jota maamme tarvitsee innovaatioihin perustuvan talouden kehittämiseksi.

Tämän vision saavuttamiseksi UoM ei ole ainoastaan kehittänyt kolmikantaista suhdetta (UoM-hallitus-teollisuus), vaan se on myös läheisessä yhteistyössä yhteisön kanssa siihen, mikä on innovaatioiden nelinkertaiseksi kierre, kuten alla on kuvattu:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Tehtävänanto

Kehitetään ekosysteemiä maailmanluokan oppimisen, vaikuttavien ja innovatiivisten tutkimusten edistämiseksi sekä yrittäjyyskulttuurin edistämiseksi Mauritiuksen ja yleisen yhteiskunnan hyväksi.

Sijainnit

  • Réduit

    80837, , Réduit

Kysymyksiä