Keystone logo
© Domus Academy
University of Milan - Department of Social and Political Sciences

University of Milan - Department of Social and Political Sciences

University of Milan - Department of Social and Political Sciences

Johdanto

Milanon yliopisto on julkinen opetus- ja tutkimusyliopisto, jolla on 8 tiedekuntaa ja 2 koulua sekä yli 2000 professorin opetushenkilöstöä.

Milanon yliopisto on johtava instituutti Italiassa ja Euroopassa tieteellisen tuottavuuden alalla, alueen suurin yliopisto, noin 64 000 opiskelijaa. se on myös tärkeä resurssi sille sosioekonomiselle kontekstille, johon se on osa.

Milan on itse asiassa Lombardian pääkaupunki, joka on yksi Euroopan unionin dynaamisimmista ja kansainvälisimmistä alueista, joka on johtava kansantalous, joka on Italian eturintamassa tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa ja sitoutunut teknologisiin innovaatioihin.

Milanon yliopistolla on myös merkittävää taiteellista ja kulttuuriperintöä, joka sisältää tärkeitä historiallisia rakennuksia, perinnöksi ja hankkimia kokoelmia, arkistoja, kasvitieteellisiä puutarhoja sekä Itävallan Maria Teresan tilaamaa Brera-observatorioa.

Yliopiston yksiköt sijaitsevat tärkeissä historiallisissa rakennuksissa Milanon keskustassa ja nykyaikaisissa rakennuksissa Città Studi -alueella.

Yksi yliopiston tiloihin kuuluvista palatseista on vanha Ca 'Granda - monumentaalinen kompleksi 1500-luvulta historiallisen keskustan sydämessä - Giuseppe Piermariniin suunnitteleman 1700-luvun Palazzo Greppi - joka rakensi Milanon Scala-teatterin - ja Arcimboldin perheen tilaama Sant'Alessandro-opisto 1600-luvulla.

Alueella rikkain kirjankokoelma säilyy 47 kirjastossa, ja APICE-keskus kerää harvinaisia ​​ja arvokkaita kirjankantoja ja arkistoja.

Yliopistolla on myös kuoro ja oma orkesteri, joka osallistuu aktiivisesti kaupungin kulttuurielämään ja saa kansainvälisiä tunnustuksia yhä useammin.

Tärkeimmät tiedot yliopistosta ja tiedekunnasta

Milanon yliopisto on ainoa Italian yliopisto, johon kuuluu 21 LERU: n jäsentä (Euroopan tutkimusyliopistojen liitto).

Se sijoittuu säännöllisesti Italian korkeakoulujen korkeimpiin asemiin kansainvälisissä rankingissa

Se tarjoaa yli 130 opintokorkeakoulu- ja maisteriohjelmaa sekä 33 tohtoriohjelmaa ja useita ammatillisesti suuntautuneita kursseja, joiden kokonaismäärä on yli 60 000 opiskelijaa.

IPLE: n kandidaatiohjelmaa ohjaavat yhdessä poliittisten, taloudellisten ja yhteiskuntatieteiden tiedekunnan kolme osastoa: DILHPS (kansainvälisten, oikeudellisten, historiallisten ja poliittisten opintojen laitos), SPS (sosiaali- ja poliittisten tieteiden laitos) ja DEMM (osasto). Talous, hallinto ja määrälliset menetelmät).

Tiedekunta sijaitsee kätevästi Milanon keskustassa sijaitsevassa historiallisessa rakennuksessa lähellä Duomoa (Milanon katedraalia), musiikkikoulua "Conservatorio" ja Milanon muotialuetta

Edut opiskelussa Milanossa

Opiskele yhdessä arvostetuimmista ja dynaamisimmista italialaisista yliopistoista.

Opiskele englantia vilkkaassa kosmopoliittisessa ympäristössä kaupungissa, jossa on kahdeksan yliopistoa.

Elää nykyaikaisessa ja vilkkaassa kaupungissa, muodikkaassa pääkaupungissa ja nuorten suosikkikohteessa kulttuuriperinnöstä, historiallisista nähtävyyksistä ja elämänlaadusta.

Valitse yksi ensimmäisistä BA-opiskelijoista, jotka muodostavat sillat kulttuurien, maiden ja koulutusjärjestelmien välillä

Sijainnit

  • Milan

    Via Festa del Perdono, 7, 20122, Milan

Kysymyksiä