Keystone logo
University of Miskolc

University of Miskolc

University of Miskolc

Johdanto

Perinteiden, tiedon ja yhteisöhengen kampus

Sijaitsee rennossa ilmapiirissä

Ainutlaatuinen kampus kauniissa luonnonympäristössä, nykyaikaiset laboratoriot, luentosalit, työpajat, asuntolat sekä urheilu-, kulttuuri- ja viihdetilat – tämä on University of Miskolc .

Vuonna 1735 perustettu, kaivos- ja metallurgian asiantuntijoiden koulutusinstituutti, joka toimii mallina monille University of Miskolc maailmassa, on aina ollut merkittävässä asemassa tieteiden viljelyssä, ammatillisessa koulutuksessa. Laitos kehittyi 1900-luvun viimeisten vuosikymmenien aikana täysimittaiseksi värikkääksi yliopistoksi, jossa on perinteiset kolme teknistä tiedekuntaa (maantiede, materiaalitiede, konetekniikka ja informatiikka) sekä uudet talous-, oikeus-, taiteiden ja taiteiden tiedekunnat. Humanistiset tieteet, terveydenhuolto ja musiikki, myös jatko-opinnot tai ylempi ammatillinen koulutus. Yliopistossa on noin 10 000 opiskelijaa ja lähes 600 akateemista henkilöstöä, joita avustaa suunnilleen yhtä suuri määrä teknisiä ja hallinnollisia työntekijöitä.

Suurin osa yliopiston rakennuksista löytyy Egyetemvárosista ('yliopistokaupunki'), ainutlaatuisesta ja tilavasta kampuksesta, joka on rakennettu amerikkalaisen kampusmallin mukaan ja jota ympäröi suuri puisto. Yliopistokaupunki 850 000 neliömetrin pinta-alallaan on osa Miskolcin kaupunkia. Yliopistoon vuonna 1997 liitetty Bartók Béla Music Institute sijaitsee keskustassa Musiikkipalatsissa.

Yliopistolla on yhteistyösopimuksia yli 150 ulkomaisen yliopiston kanssa sekä 160 kahdenvälistä sopimusta Erasmus-liikkuvuusohjelmassa. University of Miskolc on ensimmäinen unkarilainen oppilaitos, joka voitti High Education Quality Award -palkinnon vuonna 2008.

Pitkät historialliset perinteet yhdistyvät uusiin tutkimuksen ja koulutuksen suuntiin. University of Miskolc koulutuksen korkeaa laatua osoittaa paitsi saatujen ammattipalkintojen määrä, myös ulkomaisten ja unkarilaisten opiskelijoiden kasvava kiinnostus valita University of Miskolc opiskelemaan korkeimmalla akateemisella tasolla. Valmistuneitamme vaativat laajat potentiaaliset työnantajat.

Miskolc on Koillis-Unkarissa sijaitseva kaupunki, joka on ollut enimmäkseen tunnettu teollisuudestaan. Se on myös Borsod-Abaúj-Zemplénin läänin kotipaikka ja Pohjois-Unkarin alueen tiede- ja kulttuurikeskus.

Miskolcista kuuluisa Tokajin viinialue on helpon matkan päässä, ja mukavia retkiä voi tehdä läheisille vuorille ja järville tai historiallisiin kaupunkeihin, kuten Egeriin, Sárospatakiin ja kauniiseen Szilvásváradiin.

University of Miskolc toivottaa tervetulleeksi määrätietoiset ja motivoituneet opiskelijat, jotka pyrkivät pätevöitymään perinteisessä mutta modernissa ja raikkaassa akateemisessa ympäristössä.

Pääsymaksut

Kampuksen ominaisuudet

 • Kampuksen koko:

  30

 • Erotu arkkitehtuurista:

  4

 • Rakennusten lukumäärä:

  13

 • Majoitus:

  7 dormitories

Sijainnit

 • Miskolc

  H-3515 Miskolc-Egyetemváros, , Miskolc

Kysymyksiä