Keystone logo
University Of Missouri

University Of Missouri

University Of Missouri

Johdanto

Vuonna 1839 perustettu University Of Missouri tietää, mitä tarkoittaa olla ensimmäinen. Olimme ensimmäinen julkinen yliopisto Mississippi-joen länsipuolella. Meillä on koti maailman ensimmäinen journalistikoulu.

Aloitimme kotiinpalautumisen perinteen. Lippulaivana, maa-apurahana toimivana oppilaitoksena ja yhtenä vain 65 yliopistosta Yhdysvalloissa ja Kanadassa, joka on jäsen arvostetussa Amerikan yliopistojen liitossa, olemme kampus, jossa empatia, innovaatio ja ahkera työ yhdistävät maailman suuria haasteita.

Opiskelija-, tiedekunta- ja henkilökuntayhteisömme parantaa nautojen lisääntymistä, säveltää palkittua musiikkia ja tuottaa hengenpelastavia radioisotooppeja maan tehokkaimmassa yliopiston tutkimusreaktorissa. Käsittelemme erilaisia ongelmia, koska Missouri on monipuolinen valtio - eteläisestä Ozarkista pohjoiseen tasangolle. Olemme Mizzou, jossa musta ja kulta juoksevat syvälle, ja Triger Tiger ilmentää rohkeutta.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Columbia

    Columbia, Yhdysvallat

    Kysymyksiä