Keystone logo
University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

Johdanto

University Of Missouri St Louis kauppakorkeakoulu tarjoaa tutkimus- ja käytäntöpohjaisia ohjelmia, jotka valmistavat opiskelijoita aloittamaan ja menestymään paikallisesti ja maailmanlaajuisesti monenlaisissa liike-elämän ammateissa. Tarjoamme laatua, arvoa ja pääsyä.

Olemme St. Louisin ainoa tutkimukseen perustuva julkinen yliopisto. Tarjoamme liiketoimintaosaamista ja opetuksen laatua. Rekrytoimme vahvoja tiedekuntia eri puolilta maailmaa ja pidämme heitä tiukkojen tutkimuksen tuottavuuden ja opetuksen tehokkuuden vaatimusten mukaisina. Lisätään tätä ydinkeskusta ohjaajilla, joilla on käytännön kokemusta liiketoiminnasta ja vahvat opetustaidot. Päivitämme opetussuunnitelmaamme vastaamaan työnantajien huolenaiheisiin, markkinoiden tarpeisiin, tiedon kehitykseen ja opetusteknologian muutoksiin. Neuvoa-antavat lautakunnat ja alumnit varmistavat, että säilytämme merkityksen todellisessa maailmassa.

Tarjoamme parasta arvoa liiketalouden koulutuksessa St.Louisissa. Teemme laadukkaita tiedekuntia, ohjelmia ja opetuksia jokaisen St. Louisanin saataville. Olemme lisäarvoa tarjoava johtaja St.Louisissa. Tämä arvorientaatio on kriittinen alkuperäiselle tehtävällemme. Viime aikoina se on tehnyt meistä houkuttelevia St. Louisin alueen ulkopuolella oleville opiskelijoille, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat, jotka lisäävät luokkien kulttuurista monimuotoisuutta ja ohjelmiemme arvoa.

Sijainnit

  • St. Louis

    University Boulevard,1, 63121, St. Louis

    Kysymyksiä