Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

Johdanto

Georgian koulutuksen johtajat

Pohjois-Georgian yliopisto on osa Georgian yliopistojärjestelmää, ja se on nimetty osavaltion johtajuuslaitokseksi ja Georgian sotilasopistoksi. Pohjois-Georgian yliopistossa on noin 20 000 opiskelijaa, ja se on yksi osavaltion suurimmista julkisista yliopistoista. Osavaltion nopeimmin kasvavalla alueella sijaitseva UNG koostuu viidestä kampuksesta, joita yhdistää yksi tehtävä, joka keskittyy akateemiseen huippuosaamiseen sekä akateemisiin ja yhteisiin opetusohjelmiin, jotka kehittävät opiskelijoista johtajia monimuotoisessa ja globaalissa yhteiskunnassa.

UNG:n historia

Alkuvuodesta 2012 University System of Georgia's Board of Regents suositteli North Georgia Collegen ja State Universityn, joka perustettiin vuonna 1873 Dahlonegassa, Georgiassa, ja Gainesville State Collegen, joka perustettiin vuonna 1964 Gainesvillessä, Georgiassa. Yhdistäminen tuli viralliseksi 8. tammikuuta 2013, jolloin syntyi University of North Georgia (UNG), jolla on neljä kampusta Koillis-Georgiassa.

Elokuussa 2015 UNG avasi ylimääräisen kampuksen Blue Ridgessä, Georgiassa, palvelemaan osavaltion pohjoisimman alueen opiskelijoita.

Alueellisena monikampuksella toimivana oppilaitoksena ja johtavana vanhempi sotilasopistona UNG on ainutlaatuinen opiskelijoille tarjoamansa Pathways koulutustarjontansa suhteen. Ammattikorkeakoulututkinnoista jatko-ohjelmiin UNG tarjoaa joukon mahdollisuuksia auttaa kehittämään opiskelijoita johtajiksi monimuotoisessa ja globaalissa yhteiskunnassa. Yksi vain kuudesta liittovaltion nimeämästä vanhemmasta sotilasopistosta maassa, yliopistolla on The Military College of Georgia -yliopisto, ja sen kansallisesti tunnustettu armeijan ROTC-ohjelma houkuttelee opiskelijoita eri puolilta osavaltiota, aluetta ja kansakuntaa. Lisäksi Georgian yliopistojärjestelmä on nimennyt UNG:n osavaltion johtamisinstituutioksi, ja se on ansainnut Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching -säätiön Community Engagement -luokituksen.

Meidän kulttuurimme

University of North Georgia on opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan, alumnien ja ystävien yhteisö, joka on sitoutunut koulutuksen erinomaisuuteen, johtajuuden kehittämiseen ja yhteisön sitoutumiseen.

UNG:n institutionaaliset arvot – huippuosaaminen, opiskelijakeskeisyys, rehellisyys, sitoutuminen ja palvelu – ovat olennaisia identiteetillemme ja tehtävällemme valmistaa opiskelijoita johtajiksi monimuotoisessa ja globaalissa yhteiskunnassa. UNG:n kulttuuri vahvistaa tätä sitoutumista ja rooliamme meille uskottujen resurssien ja vastuiden vastuullisina hoitajina.

Näkemyksemme

University of North Georgia on alueellinen ja kansallinen johtaja akateemisen huippuosaamisen, sitoutumisen, koulutusmahdollisuuksien ja johtajuuden kehittämisen alalla.

Tehtävämme

University of North Georgia, alueellinen usean kampuksen laitos ja johtava vanhempi sotilasopisto, tarjoaa akateemisen huippuosaamisen kulttuurin opiskelijakeskeisessä ympäristössä, joka sisältää laadukasta koulutusta, palvelua, tiedusteluja ja luovuutta. Tämä saavutetaan laajalla pääsyllä kattaviin akateemisiin ja yhteisiin opetusohjelmiin, jotka kehittävät opiskelijoista johtajia monimuotoisessa ja globaalissa yhteiskunnassa. North Georgian yliopisto on Georgian yliopistojärjestelmän johtajuuslaitos ja Georgian sotilasopisto.

Meidän arvomme

 • Erinomaisuus – Odotukset ylittävien suoritusstandardien ja vastuullisuuden edistäminen
 • Opiskelijakeskeisyys – Edistää kaikkien opiskelijoiden menestystä ja koulutustavoitteiden saavuttamista sekä edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta arvostavaa ja heijastavaa ilmapiiriä.
 • Rehellisyys - Viljellään itsessämme ja muissa halukkuutta ja lujuutta toimia rehellisesti ja eettisesti
 • Sitoutuminen – aktiivisen osallistumisen, älyllisen tutkimuksen ja luovuuden, yhteistyön ja yhteisökumppanuuden edistäminen
 • Palvelu – itsensä antaminen yliopiston ja sen kaikkien jäsenten sekä laajemman yhteisön elämän ja rikkauden lisäämiseksi

Kampuksen ominaisuudet

Dahlonegan kampus

Blue Ridge Mountainsin juurella sijaitseva Dahlonega Campus on auttanut opiskelijoita toteuttamaan potentiaalinsa vuodesta 1873 lähtien. UNG on yksi vain kuudesta vanhemmasta sotilasopistosta maassa, jossa on lähes 800 kadettia palkitussa armeijan ROTC-ohjelmassamme täällä. .

Yli 100 kampusklubin, kreikkalaisen elämän, sisäisen urheilun ja opiskelijatoiminnan ansiosta sinulla on monia tapoja osallistua ja saada ystäviä kampuksella. Tulet mielelläsi käyttämään vapaa-aikaasi maistelemaan historiallista kaupunginaukiota ympäröivistä kaupoista ja ravintoloista tai kokemaan majesteettiset näkymät vaeltaessasi jollakin läheisistä vuoristopoluista. Ja kun haluat suurkaupungin hauskanpitoa, olemme vain tunnin ajomatkan päässä Atlantasta.

Gainesvillen kampus

Gainesvillen kampuksella asuu yli 7 500 työmatkaopiskelijaa, ja se on noin tunnin metromatkan päässä Atlantan metroasemalta pohjoiseen, joten pääset kätevästi suurkaupungin nähtävyyksiin sekä paljon paikallisia viihdevaihtoehtoja tai vietä vain laiska päivä kauniilla Lanier-järvellä.

Gainesvillen kampuksella, joka sijaitsee terveydenhuollon, maatalouden, vähittäiskaupan ja muiden avainalojen alueellisena keskuksena, on ainutlaatuinen asema, jotta voit saada työpaikkoja ja harjoittelupaikkoja useilla menestyvillä aloilla.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Dahlonega

   82 College Circle Dahlonega, GA 30597, 30533, Dahlonega

  • Gainesville

   3820 Mundy Mill Rd. Oakwood, GA 30566, , Gainesville

   Kysymyksiä