Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Johdanto

University of Perugia on perustettu vuonna 1308. Tuona vuonna, Klemens V antoi sonni oikeus Super specula, joka myönsi Studium kaupungin viranomainen harjoittaa korkeakoulutukseen. Tänään, tutkimus, koulutus ja konsultointi toimintaa eri tieteenaloilla järjestetään 16 osastoa, jossa on noin 23500 opiskelijaa, 1100 professorien ja tutkijoiden ja 1000 henkilökunnan jäsentä. Viime vuosina yliopisto on tehnyt laajaa uudistamista sen koulutusohjelmien ja opetussuunnitelmien, joka valmistaa opiskelijoita vaatimuksiin työmarkkinoiden ja tyydyttää innovaation ilmaistuna työnantajien yksityisen ja julkisen sektorin.

Yliopisto tarjoaa kaksi ohjelmaa täysin pidettiin Englanti:

Master tutkintoa Petroleum Geologian (2 vuotta)

YLEISTÄ TIETOA

Yliopistolla on kielikeskuksen, joka tarjoaa Italian kursseja kansainvälisille opiskelijoille, sekä Englanti, ranska, saksa kursseja ja on jolla parhaiten ajan tasalla mukavuudet kieltenopiskelun ja henkilökunta erittäin päteviä äidinkielen opettajat. Lisäksi opiskelijoiden akateeminen ja tieteellinen koulutus on rikastuttaa ja täydentää rekrytointipalvelut, tarjoamia Suunta Palvelu ja työharjoittelua Service, sekä erinomainen urheilu- ja urheilutiloissa.

KUSTANNUKSET

Yhteinen Master Degree Program on kiinteät kustannukset 6000 € + yliopisto veroja (vaihteleva summa, tämä vero vaihtelee riippuen opiskelija perheen tulot, jotka vaihtelevat 503 € ja 1,763.52 € vuodessa). Tunneille maksetaan, kun opiskelija kirjoittautua ohjelmaan Italiassa (ei hakemusmaksutilille sovellettu).

SOVELTAMINEN

Yksityiskohtaisia ​​tietoja hakumenettelystä (vaatimukset ja määräajat), stipendit tai jos olet kiinnostunut ottaen luokkia italiaksi, kirjoita [email protected]

Sijainnit

  • Perugia

    Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

    Kysymyksiä