Keystone logo
University of Pitesti

University of Pitesti

University of Pitesti

Johdanto

Historia

Ensimmäinen korkeakoulu Piteştissä perustettiin vuonna 1962, ja sitä kutsuttiin "3-vuotiseksi pedagogiseksi instituutiksi", jonka pedagogiset erikoistumisalat olivat matematiikka, fysiikka, biologia, kemia, filologia ja liikuntakasvatus sekä urheilu. Seuraavaksi avattiin tekniset erikoisalat, mikä johti alainsinöörien instituutin (1969) perustamiseen, joka yhdistettiin vuonna 1974 korkeakouluinstituutin nimellä. Myöhemmin Bukarestin ammattikorkeakoulun alaisuudessa oli useita muita organisaatiomuotoja vuoteen 1991, jolloin kolmen vuosikymmenen ajan tämän älyllisen segmentin kasaamisen jälkeen siitä tuli itsenäinen ja sai nimen " University of Pitesti ".

Pitestin University of Pitesti alusta alkaen polarisoinut monien maan nuorten kiinnostuksen tarjoamiinsa opinto-ohjelmiin, poikkeuksellisen akateemisen henkilöstön tarjoaman koulutuksen laatuun, mutta myös opiskelijoille kaikkialta maailmasta. maailmassa, koska Pitesti on kuuluisa suurimmasta romanian kielikoulutuskeskuksesta ulkomaalaisille opiskelijoille.

Amigos em campus universitário

Tehtävä

Pitestin University of Pitesti ottaa koulutuksen ja tutkimuksen tehtävän toteuttamalla modernin yliopiston trinomin: koulutus - tutkimus - yhteisöpalvelut seuraavasti:

  • Ammatillinen kehitys yliopiston ja jatko-opiskelijoiden tasolla sekä elinikäisen oppimisen käsitteessä henkilökohtaisen kehityksen, tutkinnon suorittaneiden työllistymisen, sosioekonomisen ympäristön osaamisen tyydyttämisen ja pysyviin muutoksiin sopeutumisen tarkoituksiin.
  • Tietojen tuottaminen ja siirtäminen perustavanlaatuisen ja soveltavan tieteellisen tutkimuksen, kehityksen, innovaatioiden ja teknologian siirron, yksilöllisen ja kollektiivisen luomisen avulla, asiaankuuluva ja mielekäs alueellisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.
  • Edistetään ja kehitetään kumppanuuksia paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla, jotta yliopisto saataisiin mukaan yhteisöongelmien ratkaisemiseen ja näkyvyyden ja arvostuksen lisäämiseen.

Yli 50 vuoden olemassaolonsa Romanian yliopistotilassa University of Pitesti on ja on tunnustettu inhimillisten voimavarojen lähteeksi, joka on valmistettu paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten työmarkkinoiden huippuosaamisen kaavalla. University of Pitesti tarjoaa ilmaisen ja koordinoidun pääsyn nykyaikaiseen koulutukseen, joka otetaan huomioon Euroopan sosioekonomisen ympäristön tarpeisiin ja realiteetteihin.

Kaikina näinä vuosina Argesin läänin koulutuksen kehittäminen oli huolestuttavaa, ja koulutustarjonnasta tuli siten hyvin antelias, mikä avasi sivuliikkeitä alueen kiinnostavilla alueilla.

Sijainnit

  • Pitești

    Str. Targu din Vale nr. 1, 110040, Pitești

Kysymyksiä